Πέντε νέα χαρακτηριστικά ώστε αυτό να διαφοροποιηθεί από τη δωρεάν έκδοση


Πέντε νέα χαρακτηριστικά προστίθενται το επόμενο διάστημα στο YouTube Premium, το οποίο και κάνει τα πάντα για να δελεάσει τους χρήστες του στο να κάνουν upgrade από τη δωρεάν υπηρεσία του στην επί πληρωμή.

Έτσι, οι χρήστες του YouTube Premium θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν το σύστημα της σειράς των videos σε smartphones και tablets. Το εν λόγω χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο για όλους από το website του YouTube, όμως η λειτουργία του από την εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες Premium. Με αυτή τη λειτουργία θα μπορεί να δημιουργήσει μία σειρά από videos για αναπαραγωγή, να προστεθούν νέα και να αλλάξει η σειρά προβολής τους.

Ακόμη, οι Premium συνδρομητές θα μπορούν πλέον να φιλοξενήσουν Google Meet sessions, όπου όλοι οι συμμετέχοντες [ανεξαρτήτως αν είναι Premium ή δωρεάν χρήστες] θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαζί YouTube videos. Για την ώρα, η λειτουργία είναι διαθέσιμη στους Android χρήστες μέσω Meet Live Sharing, ενώ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη μέσω SharePlay και στους iOS χρήστες.

Επιπρόσθετα, προστίθεται η δυνατότητα συνέχισης αναπαραγωγής YouTube videos από εκεί που τα σταματήσατε, ακόμα κι αν αλλάξετε συσκευή.

Η τέταρτη διαφοροποίηση έρχεται στην κατηγορία Smart Downloads και προσθέτει πλέον προτεινόμενα videos απευθείας στη λίστα σας για να μπορείτε να τα δείτε ακόμη και offline.

Τέλος, οι συνδρομητές YouTube Premium που είναι χρήστες iPhone θα απολαύσουν μία βελτιωμένη έκδοση των 1080p videos.