Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για τη νέα προσθήκη της Meta στο Facebook Messenger


14 multiplayer gaming τίτλους για να παίζεις με την παρέα στις βίντεο κλήσεις φαίνεται πως πρόκειται να δούμε ως νέο feature του Facebook Messenger, με τη Meta να ανακοινώνει και επίσημα ότι πρόσθεσε μια νέα λειτουργία για τους χρήστες της εφαρμογής-φαινόμενο στα κοινωνικά δίκτυα. Το νέο αυτό feature επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν multiplayer παιχνίδια κατά τη διάρκεια των βίντεο κλήσεων στο Messenger, βλέποντας συγχρόνως τις αντιδράσεις των αγαπημένων προσώπων με τα οποία παίζουν και συνομιλούν.

Για την ώρα, οι χρήστες της εφαρμογής θα βρουν 14 δωρεάν τίτλους διαθέσιμους στις βίντεο κλήσεις του Messenger, σε μια ποικιλία θεματικών που ξεκινά από παιχνίδια με κάρτες, μέχρι παιχνίδια αναζήτησης λέξεων και ορθογραφίας. Η δυνατότητα παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμη και στο desktop, αλλά και στα Android και iOS mobile apps, με μερικά από τα παιχνίδια να είναι τα Mini Golf FRVR, Card Wars από τη σειρά κινουμένων σχεδίων Adventure Time και Words With Friends.

Κάθε ένα από τα παιχνίδια υποστηρίζει διαφορετικό αριθμό παικτών, όμως τα περισσότερα από αυτά μπορούν να υποστηριχθούν και από δύο μόνο άτομα. Μπορείτε επίσης να δείτε ποιος/-α προηγείται στο παιχνίδι με έναν live πίνακα κατάταξης.

Για να δοκιμάσετε να παίξετε παιχνίδια στις βίντεο κλήσεις του Messenger, πατάτε το group mode εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης, στο οποίο και εμφανίζονται όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Η Meta αναμένεται να σχεδιάσει κατά δήλωσή της και άλλα παιχνίδια μέσα στο 2023, οπότε αναμείνατε για περισσότερες λεπτομέρειες.