Όλα δείχνουν ότι θα παίζουμε σύντομα τα αγαπημένα μας παιχνίδια και σε άλλες συσκευές πέρα από τα τηλέφωνα και τα tablets


Τα παιχνίδια της πλατφόρμας του Netflix είναι διαθέσιμα εδώ και αρκετούς μήνες στους χρήστες της εφαρμογής στο κινητό ή το tablet τους, όμως πλέον όλα δείχνουν πως μπορούμε να μιλάμε και για διάθεσή τους στις smart TV του σπιτιού μας! Από ό,τι φαίνεται, η δημοφιλέστατη streaming υπηρεσία είναι έτοιμη να κάνει διαθέσιμα τα εν λόγω παιχνίδια και για την τηλεόρασή μας, καθηλώνοντάς μας ακόμη περισσότερο στον καναπέ!

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Steve Moser του Bloomberg, ο οποίος σημείωσε ότι στον κώδικα της εφαρμογής στα iPhone βρέθηκαν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η κατηγορία Games θα έρθει κάποια στιγμή και στις τηλεοράσεις. Το πρόβλημα που εγείρεται ωστόσο δεν είναι άλλο από το πώς θα γίνεται ο χειρισμός των παιχνιδιών, με την απάντηση να κρύβεται κατά πάσα πιθανότητα στα smartphone μας, που θα λειτουργούν κανονικά ως controller.

Το Netflix ωστόσο δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο της είδησης μέχρι στιγμής, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε για κάποια επίσημη ανακοίνωση προτού χαρούμε!

Τα games έγιναν διαθέσιμα στην υπηρεσία το 2021 και μέχρι στιγμής είναι περισσότερα από 50, σχετιζόμενα φυσικά με τις παραγωγές της πλατφόρμας (βλέπε Stranger Things). Μάλιστα, γνωρίζουμε ήδη ότι μέσα στο 2023 θα προστεθούν 40 ακόμη τίτλοι, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.