Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνεις full-time δουλειά;


Ένα νέο πρόγραμμα με τίτλο Series ανακοίνωσε το TikTok, το οποίο και θα επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να ανεβάζουν τα videos τους, διάρκειας έως και 20 λεπτά. Αυτά τα videos θα βρίσκονται πίσω από paywall, το οποίο και αναμένεται να αυξήσει τα έσοδα τους creators της δημοφιλούς εφαρμογής.

Πιο αναλυτικά, τα εν λόγω videos θα προσφέρονται προς αγορά στον τελικό χρήστη του social medium, με τους δημιουργούς να φτιάχνουν μία συλλογή από αυτά τα videos με όριο τα 80, ενώ θα μπορούν οι ίδιοι να ορίζουν την τιμή αγοράς, από $1 έως $190. Οι χρήστες, αφού αγοράσουν την πρόσβαση στο video, θα μπορούν να το παρακολουθούν από απευθείας video link ή από τη σελίδα προφίλ του δημιουργού.

@tiktoknewsroom

Introducing TikTok Series 🥁 Our new premium feature enables creators to post Collections of up to 80 videos, each up to 20 minutes long 🙌

♬ original sound - TikTok Newsroom - TikTok Newsroom

Και πριν πάει το μυαλό σας στο πονηρό, ο τύπος του paywall δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περιεχόμενο τύπου OnlyFans, μιας που το TikTok τονίζει πως οι κανονισμοί περιεχομένου δεν αλλάζουν ούτε σε αυτήν την περίπτωση. Για την ώρα, τα paywalls είναι ήδη διαθέσιμα για επιλεγμένους creators, ενώ σταδιακά προστίθενται και περισσότεροι μέσα στους επόμενους μήνες.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τι ποσοστό επί των κερδών θα διατηρεί το TikTok από αυτό το περιεχόμενο, ωστόσο σίγουρα μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή επιχειρηματική κίνηση για όσους ενδιαφέρονται να επεκταθούν στον κόσμο του online content creation.