Τι να πάρεις στον/στη σύντροφό σου για τη γιορτή των ερωτευμένων, αποφεύγοντας τα κλισέ και επιλέγοντας κάτι χρηστικό


Ψάχνεις ένα όμορφο δώρο για τον Βαλεντίνο ή τη Βαλεντίνα σου, αλλά έχεις πραγματικά βαρεθεί τα σοκολατάκια, τις ανθοδέσμες, τα λούτρινα αρκουδάκια και όλα τα κλισέ που ανταλλάσσονται συνήθως εκείνη την ημέρα; Τότε η λύση σε αυτό που ψάχνεις δεν είναι άλλη από ένα tech δώρο, χρηστικό και μοντέρνο στην όψη, που χωρίς αμφιβολία θα κλέψει τις εντυπώσεις. Να λοιπόν πέντε προτάσεις του Platform για tech Valentine’s gifts που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Amazon Kindle 2022

Τα βιβλία είναι ένα υπέροχο δώρο και τι καλύτερο από το να δωρίσεις στον άνθρωπό σου ένα e-reader για να αναβαθμίσεις την εμπειρία του και να βοηθήσεις στο να διαβάζει περισσότερο, χωρίς να κουβαλά το βάρος των εκτυπωμένων βιβλίων. Η νέα, upgraded 2022 εκδοχή του base model του Kindle είναι ό,τι πρέπει.

Apple Watch Series 8

Ένα smartwatch είναι επίσης ένα κορυφαίο tech δώρο, που συνδυάζει χρηστικότητα και design που όλοι θα ζηλεύουν. Το νέο Apple Watch 8 έχει τον τίτλο του most wanted smartwatch, γι’ αυτό σκέψου να δωρίσεις κάτι τέτοιο.

Θερμαινόμενη κουβέρτα

Τι καλύτερο από το να περνάτε χρόνο μαζί βλέποντας τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες, σκεπασμένοι από μια cosy θερμαινόμενη κουβέρτα που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο σπίτι. Λίγοι θα το σκεφτούν, αλλά θα εκτιμηθεί πολύ ως δώρο.

Power Bank

Για τον/την σύντροφό σου που είναι συνεχώς on-the-go, ένα power bank θα φανεί σωτήριο για την καθημερινότητα, παρέχοντας παράλληλα την ασφάλεια του να έχει πάντα μπαταρία στο κινητό του/της. Ψάξε κάποιο με ένα ιδιαίτερο σχέδιο και χρώμα, μιας που η αγορά σε αυτά έχει επεκταθεί για τα καλά.

Mini Bluetooth ηχείο

Για εκείνον και εκείνη που δεν ζουν χωρίς μουσική, ακόμη και στο ελεύθερο κάμπινγκ, ένα gadget που θα επιτρέψει την ακρόασή της είναι ό,τι πιο γλυκό! Επίλεξε ένα Mini Bluetooth ηχείο για κρυστάλλινο ήχο on-the-go και δώσε στον άνθρωπό σου την ευκαιρία να ακούει τους αγαπημένους του δίσκους όπου κι αν βρίσκεται.