Υποδεχτείτε το Galaxy Tab S2


Υποδεχτείτε το Galaxy Tab S2

Λίγες μόνο μέρες μετά την ξαφνική παρουσίαση του λεπτότερου smartphone της, του Galaxy A8, η Samsung μας αποκαλύπτει τώρα το λεπτότερο tablet της γκάμας της. Ο διάδοχος του περσινού Galaxy Tab S ονομάζεται (όπως ήταν αναμενόμενο) Galaxy Tab S2 και αναμένεται να υποδεχθεί θερμά από τους φίλους της εταιρείας.

Το νέο μοντέλο έχει πάχος μόλις 5,6 χιλιοστά, το οποίο σε σχέση με το μέγεθος των αντιπάλων του (όπως τα 6,1 χιλιοστά του iPad Air της Apple) είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Στα λοιπά τεχνικά στοιχεία θα υπάρχουν δυο εκδόσεις με διαφορετικές οθόνες 8 και 9,7 ιντσών), η ανάλυση των οποίων θα είναι 2048 x 1536. Η βασική κάμερα θα είναι 8 megapixel ενώ η πίσω 2,1 megapixel, μνήμη RAM στα 3GB καθώς και 32 ή 64 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Galaxy Tab S2 δεν έχει γίνει γνωστό που θα κυμαίνεται χρηματικά, όμως ξέρουμε ότι θα προσφέρεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα και πως θα κυκλοφορήσει για το κοινό τον Αύγουστο. Ο γίγαντας της τεχνολογίας που λέγεται Samsung φαίνεται πως στοχεύει για την κορυφή με αυτή του τη κίνηση.