Η Ηθοποιός του 21ου !


Είναι Θεσσαλονικιά, ηθοποιός και προσπαθεί συνεχώς να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονική, όπου και μεγάλωσε. Πέρασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος.

Από την ηλικία των 7 έλεγε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Όποτε αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική ξεκινώντας παράλληλα σπουδές στην Ανώτερη Δραματική Σχολή "Βασίλης Διαμαντόπουλος στη Θεσσαλονίκη απ' όπου αποφοίτησε το 2010. Ακόμη έχει πτυχίο από την Ανώτερη Δραματική Σχολή "Ανδρέας Βουτσινάς.

Την γνωρίσαμε μέσα από την σατιρική εκπομπή του ANT1 Ράδιο Αρβύλα, τις σεζόν 2008-2013. Εκεί παρουσίαζε βίντεο που στέλναν οι τηλεθεατές στην εκπομπή και άλλοτε συμμετείχε στο σατιρικό μέρος της εκπομπής.Την σεζόν 2013-2014 την είδαμε στην σειρά "Η Εκδρομή’’. Εκεί είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έπειτα συμμετείχε στο STAR στην σειρά "9 Μήνες" .

samara2.jpg

Στο θέατρο συμμετείχε σε παραστάσεις όπως Σφήκες (2005), Μήδεια (2009), Φιλονικία (2013), Grease (2017) και πολλές ακόμη.

Φέτος την βρίσκουμε από 12 Ιουνίου στο θέατρο Άλσος και συγκεκριμένα στο μιούζικαλ ‘’Το δικό μας σινεμά’’ . Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της ‘’Mama’’, η οποία θα συνεχίσει  και την επόμενη σεζόν.

samara3.jpg

Είναι το κορίτσι που θεωρεί πως η ευτυχία ΔΕΝ είναι στιγμές, αλλά ‘’state of mind’’. Είναι επιλογή την οποία αν θέλουμε εμείς οι ίδιοι κάνουμε. Την επιδιώκει και προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα από την θετική και αισιόδοξη πλευρά τους.
Παιδί της τέχνης. Της αρέσει να προκαλεί συναισθήματα και δηλώνει πως το θέατρο, της προσφέρει μια μόνιμη χαρά, οικειότητα και ασφάλεια.

Μεγαλύτερη της επιτυχία: η βελτίωση του εαυτού και η απαλλαγή των ελλειμματικών πεποιθήσεων της.
Καλύτερη συμβουλή που της έχουν δώσει ποτέ: ‘’Στόχευε στ’ αστέρια και θα φτάσεις στο φεγγάρι’’.
Τέλος της αρέσει να μην θέτει μακρινούς στόχους και να πηγαίνουν τα πράγματα όπως τα σχεδιάζει.
Επόμενος στόχος της: Η πρεμιέρα της παράστασης ''Το δικό μας σινεμά'', στο θέατρο Άλσος.

samara4.jpg