To κορίτσι που ξέρει να προσαρμόζεται!


Με αφορμή το χθεσινό event (για το οποίο έρχεται εκτενές άρθρο), στο οποίο η Μαίρη Συνατσάκη παρουσίασε την νέα συλλογή της, mairiboo for envie shoes, νομίζω είναι ώρα να την γνωρίσουμε καλύτερα, καθώς αποτελεί πρόσωπο πολύ κοντά στο νεανικό κοινό αλλά και γενικότερα.

Έχει πάνω από 200.000 συνδρομητές στο κανάλι της στο Youtube και πάνω από 600.000 στον λογαριασμό της στο instagram. Έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με τις απόψεις τις που εκφράζει μέσα από τα media της και έχει αγαπηθεί πολύ για τα πρωτότυπα θέματα και την μοναδική προσωπικότητα της.

https://www.instagram.com/p/ByAJYiEHgZ5/

Ποιά είναι όμως η Μαίρη Συνατσάκη; 

https://www.instagram.com/p/BxDMeEjB5Tz/

Έχει γεννηθεί στις 27 Δεκεμβρίου και σήμερα είναι παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.
Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όμως σύντομα την κέρδισε η δημοσιογραφία.
Το 2005, πέρασε από οντισιόν για το μουσικό κανάλι MAD, όπου παρέμεινε τελικά για 9 ολόκληρα χρόνια. Ενδιάμεσα, όσα χρόνια εργάζονταν για το MAD, ξεκίνησε και η παρουσία της σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με πρώτη εμφάνιση στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Elatte" (2010) όπου παρουσίαζε η Ράνια Θρασκιά. 

Η πορεία της στην ελληνική τηλεόραση συνεχίστηκε με επιτυχημένες συνεργασίες, όπως η παρουσίαση του green room στο show Dancing with the stars, με το κανάλι MEGA, συμμετέχοντας στο "Πρωινό mou" με τους Γιώργο Λιάγκα & Φαίη Σκορδά αλλά και παρουσιάζοντας το παιχνίδι μαγειρικής "Master Chef 2".
Το 2013, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο Dancing with the stars 3 ενώ τη σεζόν 2014-2015 συνεργάστηκε ξανά με τους Γιώργο Λιάγκα & Φαίη Σκορδά,στην εκπομπή "Το Πρωινό". Παράλληλα, το 2015, παρουσίασε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ελληνικό τελικό της Eurovision στη ΝΕΡΙΤ.

https://www.instagram.com/p/BweaoPWhox_/

Δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά συνέχισε την καριέρα της και στο θέατρο.
Έχει συμμετάσχει στη παράσταση «Αχ!» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ενώ το 2017, δέχθηκε πρόταση να παίξει στο μιούζικαλ Hair: The American Tribal Love-Rock Musical, στο Θέατρο Χώρα.
Την άνοιξη του 2018, συμμετείχε στο μιούζικαλ «Cats» στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

https://www.instagram.com/p/Bbt3-c7Fep_/

Συνέχισε και στον επιχειρηματικό χώρο, δημιουργώντας 25 Δεκεμβρίου 2015 το δικό της e-shop με την ονομασία www.mairiboo.com (σήμερα: www.buyaboo.gr) στο οποίο είναι διαθέσιμα τα υποδήματα που σχεδιάζει (Mairiboo For Envie που προείπαμε) αλλά και σχέδια της όπως ημερολόγια, θήκες κινητών κλπ.

Στο e-shop υπάρχουν και εταιρίες όπως «Milani Cosmetics», «Ofra Cosmetics», «Natura Siberica», «Lactacyd» κ.α.

https://www.instagram.com/p/BxAqAdYBppO/

Όσον αφορά το Youtube άνοιξε το κανάλι της τον Ιούνιο του 2011 με το όνομα "Mary Sinatsaki" όπου αρχικά ανέβαζε πιο ερασιτεχνικά βίντεο. Το 2015, αποφάσισε να γίνει πιο ενεργή σε αυτό αλλά και να ασχοληθεί περισσότερο με την επεξεργασία των βίντεο της.

Σήμερα, συνεργάζεται με την διαδικτυακή εταιρία Digital Minds και το περιεχόμενο του καναλιού της είναι κυρίως lifestyle.

https://www.instagram.com/p/BuwlLsHBnPF/

Νομίζω αυτά, μέχρι στιγμής είναι αρκετά...
έρχεται όμως και αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση με την παρουσίαση παπουτσιών που έλαβε μέρος στον Ιστιοπλοικό όμιλο Πειραιά, με πλήθος celebrities!

https://www.instagram.com/p/Bx-aRFyH3Xh/