Από την μετακίνηση στη δουλειά μέχρι την απογευματινή έξοδο για καφέ και θερινό σινεμά, “συλλέγουμε” αθηναϊκές στιγμές και κινούμαστε με ασφάλεια με το εξελιγμένο electric scooter της Xiaomi. 


Αθήνα. Νωρίς το απόγευμα, ο ήλιος ακόμα ψηλά στον ουρανό. Δίνουμε ραντεβού στην είσοδο της πολυκατοικίας. Δύο αγαπημένοι φίλοι, δύο electric scooters ανά χείρας. Από τα Ιλίσια πρέπει να κατευθυνθούμε προς το Σύνταγμα και το κέντρο της πόλης για καφέ και catch up με συναδέλφους και από εκεί σε βραδιά θερινού κινηματογράφου στην Πλάκα. 

Η μετακίνηση στην πρωτεύουσα ήταν πάντα ένα πρόβλημα, αλλά όχι πια. Αρκεί να «ξεκλειδώσουμε» τον τρόπο. Σχεδιασμένο για εύκολη αναδίπλωση σε μόλις τρία βήματα και άνετη οδήγηση με αναβαθμισμένα ελαστικά 10", το νέο Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen αποδεικνύεται ο καλύτερος σύμμαχος για ασφαλή και αξιόπιστη μετακίνηση μέσα στην πόλη. Μία win win συνθήκη με όλους κερδισμένους, τους κατοίκους της πόλης, εμάς τους ίδιους, το περιβάλλον. 

Ανεβαίνουμε στα electric scooters και «ηλεκτρίζουμε» την πόλη. Διασχίζουμε την Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. με τρεις λειτουργίες ταχύτητας στα χέρια μας, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας. 

Πνέει νέος αέρας ελευθερίας στην μετακίνηση. Σε λίγα λεπτά φτάνουμε στο Σύνταγμα και συναντιόμαστε με συναδέλφους και φίλους για τον πρώτο απογευματινό καφέ. Δεν σκεφτόμαστε το parking. Αναδιπλούμενο, χωρίς να πιάνει χώρο, κρατάμε το electric scooter δίπλα μας. O after office καφές με συναδέλφους και φίλους είναι πάντα αναζωογονητικός. Εκεί που γεννιούνται και ξεπετάγονται νέες ιδέες, χωρίς την πίεση της ημέρας. 

Δεκαπέντε λεπτά πριν τις 21:00, χαιρετίζουμε ο ένας τον άλλο και δίνουμε πρωινό ραντεβού στο γραφείο. Οι δύο κολλητοί που ξεκινήσαμε από τα Ιλίσια, κατευθυνόμαστε τώρα στην καρδιά της Πλάκας. Πάντα με τα electric scooters, σε χαμηλή λειτουργία ταχύτητας πεζού. Η ταινία έτοιμη να ξεκινήσει. Τα τοποθετούμε σε μία ασφαλή θέση μέσα στο σινεμά και ο αθηναϊκός έναστρος ουρανός μας καλεί να αφεθούμε στη μαγεία της εικόνας και του ήχου. Σε καμία χώρα του κόσμου δεν βρίσκεις τη μαγεία των ελληνικών θερινών σινεμά και των συναισθημάτων που πηγάζουν από αυτά, μία μοναδική εμπειρία από μόνη της. 


Ο ιδανικός συνεπιβάτης για τη δουλειά

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας μπορεί να αποδειχτεί ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τους περισσότερους από εμάς. Αν προσθέσουμε και τη ζέστη που επικρατεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο και όποτε αποφασίζει να μας «επισκεφτεί», δεν φαντάζει το ιδανικότερο σκηνικό για όσους εμάς κινούμαστε με το αυτοκίνητο για την πρωινή δουλειά. 

Κάθε πρωί, τσεκάρουμε τα δελτία κίνησης των δρόμων. Προχωράει αργά η Κηφισίας; Έχει «κολλήσει» η Λεωφόρος Βουλιαγμένης; Πόσο νωρίτερα θα πρέπει να ξεκινήσω για να φτάσω στην ώρα μου στην εργασία; Σκέψεις που δεν μπαίνουν καν στο μυαλό μας όταν κινούμαστε με ένα Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen. Με εμβέλεια ταξιδιού εως 60 χιλιόμετρα και μέγιστη ταχύτητα τα 25 χλμ./ώρα, το καβαλάμε, φοράμε κράνος και κινούμαστε με ασφάλεια και προσοχή. 

Ο ανοιχτός δρόμος ανοίγεται μπροστά μας και η πρόσβαση στον τόπο εργασίας είναι πλέον μία εύκολη υπόθεση που διώχνει κάθε άγχος από τις σκέψεις μας. Αν, μάλιστα, η εργασία μας είναι κοντά και σε κάποιο σταθμό Μετρό, αναδιπλώνουμε το electric scooter, το μεταφέρουμε μαζί μας στο βαγόνι και μέσα σε ελάχιστο χρόνο βρισκόμαστε στη δουλειά μας ή ακόμα και σε κάποια επαγγελματική συνάντηση. Είναι σημαντικό να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι, χωρίς το άγχος τι μας περιμένει στους δρόμους την επόμενη μέρα. Να έχουμε περισσότερο χρόνο για εμάς και όχι ατελείωτες ώρες κολλημένοι στην κίνηση.

Η επιλογή ενός εξελιγμένου Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen δεν μόνο μία τάση της εποχής, αλλά ανάγκη και ο πιο δροσερός και αξιόπιστος τρόπος μετακίνησης μέσα στην πόλη.