Να πώς να κινηθείς στις αγορές σου, για να έχει πραγματικά νόημα να επενδύσεις σε πράγματα που ήθελες να αποκτήσεις καιρό.


Οι έξυπνες αγορές κατά τη διάρκεια της Black Friday αλλά και γενικά ολόκληρης της Cyber Week περιλαμβάνουν διάφορες στρατηγικές για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις προσφορές, παραμένοντας εντός του προϋπολογισμού σου. Να λοιπόν μερικά πράγματα που μπορείς να έχεις κατά νου πριν οργανώσεις τις αγορές σου, για να έχει πραγματικά νόημα να επενδύσεις σε αυτά που ήθελες να αποκτήσεις καιρό.

Όρισε έναν προϋπολογισμό

Προσδιόρισε πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος/-η να ξοδέψεις συνολικά και για κάθε είδος. Μείνε σε αυτόν τον προϋπολογισμό για να αποφύγεις τις υπερβολικές δαπάνες που σίγουρα θα μετανιώσεις μελλοντικά.

Κάνε έρευνα σε προσφορές εκ των προτέρων

Αναζήτησε διαφημίσεις, ελέγξε online και σύγκρινε τις τιμές πριν από τη Black Friday. Ορισμένοι έμποροι λιανικής κυκλοφορούν νωρίς τις προσφορές τους, επιτρέποντάς σου να προγραμματίσεις τις αγορές σου.

Δημιουργία λίστας

Δημιούργησε μια λίστα με αντικείμενα που πραγματικά χρειάζεσαι ή σχεδίαζες να αγοράσεις. Μείνε στη λίστα για να αποφύγεις παρορμητικές αγορές.

Έλεγξε τις κριτικές και την ποιότητα

Μερικές φορές, τα προϊόντα που πωλούνται ενδέχεται να μην είναι της καλύτερης ποιότητας. Τσέκαρε λοιπόν κριτικές και τις προδιαγραφές για να βεβαιωθείς ότι λαμβάνεις μια καλή προσφορά για ένα ποιοτικό προϊόν.

Χρησιμοποίησε εργαλεία σύγκρισης τιμών

Οι ιστότοποι και οι εφαρμογές μπορούν να σε βοηθήσουν να συγκρίνεις τις τιμές μεταξύ διαφορετικών καταστημάτων λιανικής, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνεις την καλύτερη διαθέσιμη προσφορά.

Αναζήτησε πρόσθετες εκπτώσεις

Πολλά καταστήματα προσφέρουν επιπλέον εκπτώσεις ή κωδικούς κουπονιών κατά τη διάρκεια της Black Friday. Τσέκαρε για αυτές τις πρόσθετες εκπτώσεις πριν κάνεις μια αγορά.

Μείνε ασφαλής στο Διαδίκτυο

Όταν κάνεις αγορές στο Διαδίκτυο, βεβαιώσου ότι βρίσκεσαι σε ασφαλείς ιστότοπους και απόφυγε να κάνεις κλικ σε ύποπτους συνδέσμους για να προστατεύσεις τα προσωπικά σου στοιχεία.

Μάθε τις πολιτικές επιστροφών

Μάθε την πολιτική επιστροφών του καταστήματος, ειδικά όταν κάνεις αγορές κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων της Black Friday. Ορισμένες πωλήσεις ενδέχεται να έχουν διαφορετικούς όρους επιστροφής.

Μείνε μακριά από τις παρορμητικές αγορές

Μείνε στη λίστα και τον προϋπολογισμό σου. Οι παρορμητικές αγορές μπορεί να φαίνονται ελκυστικές αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολικές δαπάνες που δεν μπορείς να σηκώσεις.

Έχε κατά νου την Cyber ​​Monday

Μερικές φορές, μπορεί να υπάρχουν καλύτερες προσφορές κατά τη διάρκεια της Cyber ​​Monday, επομένως σκέψου να οργανώσεις ορισμένες αγορές για τότε εάν έχεις τη δυνατότητα.