Να τι πρέπει να κάνεις για να πάνε όλα περίφημα


Η πρώτη φορά που θα συνευρεθείς με κάποιον ερωτικά είναι πάντα άβολη εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, γεγονός που προκύπτει από την περιορισμένη εκείνη τη στιγμή οικειότητα που έχετε μεταξύ σας. Το σεξ με έναν καινούργιο σύντροφο μπορεί όμως να είναι και ανανεωτικό και ευεργετικό από την πρώτη κιόλας στιγμή, αν ακολουθήσεις τα παρακάτω 5 tips για να μην είναι αμήχανη η πρώτη σας φορά.

Μην έχεις τεράστιες προσδοκίες

Μείνε ανοιχτή στη νέα εμπειρία, αλλά διατήρησε ρεαλιστικές προσδοκίες ως προς το πώς μπορεί να πάει η πρώτη σας φορά. Μπορεί και να σε εκπλήξει πάντα ευχάριστα. Αποδέξου ότι ούτε εσύ είσαι τέλεια, αλλά και ότι μπορεί να προκύψουν και αμήχανες στιγμές.

Μη βιάζεσαι

Τα προκαταρκτικά είναι ο «χάρτης» της απόλαυσής σου. Δεν γνωρίζεις ακόμα τον άλλον και τα κουμπιά του, γι’ αυτό αφιερώστε και οι δύο χρόνο στα προκαταρκτικά και μη φοβάστε να δοκιμάσετε πράγματα μεταξύ σας.

Να είσαι άνετη

Διάλεξε ρούχα και εσώρουχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου, χωρίς να νιώσεις την υποχρέωση να φορέσεις κάτι υπερβολικά σέξι, που όμως δεν είναι «εσύ». Σημασία έχει πάντα να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας, πράγμα που θα βγει σίγουρα και στο σεξ.

Ζήτα ό,τι θέλεις

Ντροπές και αμήχανες σιωπές παίζουν σίγουρα την πρώτη φορά, όμως καλό είναι να βρεις το κουράγιο να ζητήσεις ό,τι θες να σου κάνει ο παρτενέρ σου. Θα βοηθήσεις να σπάσει αυτή η αμηχανία, ενώ θα δώσεις κατεύθυνση για όσα σου αρέσουν στο σεξ, κάνοντάς το ακόμα πιο απολαυστικό.

Mην αγχωθείς με τον οργασμό σου

Μην αγχωθείς να έρθεις σε οργασμό, αφού όσο το πολυσκέφτεσαι, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να έρθει. Να είσαι σίγουρη πως και να μην συμβεί την πρώτη φορά, δεν λέει κάτι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ σας.

Πηγή