Όσο κι αν διστάζεις! Αναζητάς κι εσύ ένα σημάδι από το σύμπαν ώστε να ζητήσεις από το crush σου να βγείτε ραντεβού; Τότε αυτό είναι αυτό που χρειάζεσαι, μαζί με 6 ακόμη λόγους που καθιστούν το να κάνεις το μεγάλο βήμα στην καλύτερη απόφαση που μπορείς να πάρεις.


 

Η αυτοπεποίθηση εκτιμάται

Αν διστάζεις να προτείνεις στο πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά να βγείτε, τότε σκέψου το εξής απλό: η αυτοπεποίθησή σου θα εκτιμηθεί κι αν κι εκείνος ψήνεται, τότε θα τον ενθουσιάσεις ακόμη περισσότερο.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί θα είναι να σε απορρίψει

Και ξέρεις ότι αυτό δεν είναι το τέλος τους του κόσμου, μιας που εκεί έξω υπάρχουν πολλοί ακόμη υποψήφιοι. Στα συν είναι και το ότι θα σταματήσεις να ασχολείσαι μια ώρα αρχύτερα, συνεχίζοντας τη ζωή σου και γνωρίζοντας άλλο κόσμο.

Έχεις προχωρήσει στο παρελθόν και θα το κάνεις και τώρα αν δεν πάει καλά

Αν βγείτε τελικά, αλλά τα αποτελέσματα της εξόδου δεν είναι και τα καλύτερα για σένα και το μέλλον σας θυμήσου: έχεις προχωρήσει στο παρελθόν μετά από απογοητεύσεις και το ίδιο μπορείς να κάνεις ανά πάσα στιγμή. Δεν χάνει τίποτα στην πραγματικότητα αν το προσπαθήσεις.

giati-na-tou-zitiseis-na-bgeite-rantevou-2

Είμαστε στον 21ο αιώνα

Πραγματικά, βρισκόμαστε αισίως στον 21ο αιώνα. Δεν θα έπρεπε καν να προσπαθούμε να σε πείσουμε να κάνεις κάτι που αν ήσουν άντρας θα ήταν αυτονόητο για σένα.

Θα μειώσει το στρες σου

Μπορεί να φαντάζει τρομακτική η σκέψη και μόνο, όμως στην πραγματικότητα αν πάρεις την πρωτοβουλία να του πεις εσύ η ίδια να βγείτε, τότε θα μειώσεις το στρες που πιθανόν έχεις και θα απολαύσετε τελικά το ραντεβού σας όπως πρέπει.

Θα το μετανιώσεις αν δεν το κάνεις

Πώς θα σου φαινόταν αν μάθαινες μετά από λίγο καιρό ότι βλέπει κάποια άλλη γυναίκα; Δεν θα μετάνιωνες την αδυναμία σου να εκφραστείς και να αδράξεις την ευκαιρία μαζί του; Σκέψου καλά!

 

Πηγή