Ποιοι είναι οι όροι για να πετύχει το casual sex με έναν φίλο ή φίλη σου;


Το sex vibe μεταξύ σας είναι γεγονός, χωρίς να είστε ωστόσο σε φάση για σχέση. Πριν όμως δοκιμάσετε το να γίνετε friends with benefits, μάθετε ποιοι είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε αυτό να πετύχει και να μην πληγωθεί κάποιος από τους δυο σας.

Κάντε μια επίσημη συμφωνία

Ο πρώτος κανόνας στους friends with benefits είναι η παραδοχή της ύπαρξης κανόνων ώστε αυτό να λειτουργήσει. Κάντε λοιπόν μια επίσημη συμφωνία όταν και οι δυο σας έχετε αποφασίσει τι θέλετε, μοιράζοντας τις σκέψεις σας και τα όρια που θέλετε να θέσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε μικροπροβλήματα και παρεξηγήσεις.

Αν έχετε αισθήματα ο ένας για τον άλλον, αποφύγετέ το

Μην επιχειρήσετε τη φάση friends with benefits αν βλέπετε το άλλο πρόσωπο ερωτικά με τρόπο που θα θέλατε να εξελιχθεί σε κάποια στιγμή σε σχέση. Δεν πετυχαίνει ποτέ και πάντα ένας από τους δυο σας θα πληγωθεί πολύ.

Αποφασίστε τι γίνεται με τον ύπνο

Το σεξ μεταξύ των friends with benefits είναι δεδομένο. Τι γίνεται όμως με τον ύπνο μετά από αυτό; Αποφασίστε από νωρίς αν θέλετε να κοιμάστε μαζί μετά το σεξ, ώστε και πάλι να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Δεν είναι απαραίτητο να θέλετε να κοιμάστε και να ξυπνάτε μαζί και αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο εξαρχής.

Χρησιμοποιείτε πάντα προστασία

Δεν θα έπρεπε καν να το υπενθυμίζουμε, μιας που πρέπει να είναι δεδομένο σε όλες τις σεξουαλικές συνευρέσεις, όμως ειδικά όταν πρόκειται για friends with benefits, που κάνουν δηλαδή δυνητικά σεξ και με περισσότερο κόσμο, η χρήση προφυλακτικού είναι απαραίτητη πάντα.

Αν σας δυσκολεύει, σταματήστε το

Η περίπτωση friends with benefits δεν κάνει για όλους τους ανθρώπους, οπότε αν νιώσετε σε κάποια φάση ότι ζορίζεστε ψυχολογικά, σταματήστε το και επιλέξτε ένα άλλο μοντέλο σχέσης που να σας ικανοποιεί.

Μην βγαίνετε ραντεβού

Friends with benefits σημαίνει απόλαυση του σεξ με έναν άλλο άνθρωπο και τίποτε άλλο. Μην επιχειρήσετε να βγείτε ραντεβού οι δυο σας ή να κανονίζετε πράγματα που προσιδιάζουν σε ένα κανονικό ζευγάρι επειδή δεν είστε κάτι τέτοιο. Περιοριστείτε στις κοινές παρέες σας, αλλιώς αργά ή γρήγορα θα πληγωθεί ένας από τους δυο σας.

Μην εκφράζετε ερωτική οικειότητα σε δημόσιο χώρο

Το να είστε friends with benefits σημαίνει ότι απλά απολαμβάνετε το σεξ μεταξύ σας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είστε ζευγάρι ή ότι δεν είστε ανοιχτοί σε άλλα πράγματα ερωτικά. Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο, μην εκφράζετε ερωτική οικειότητα σε δημόσιο χώρο η οποία θα μπορούσε να εκληφθεί από τρίτους διαφορετικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα κρύβετε αυτό που έχετε μεταξύ σας.