Μη σε τρομάζει ένας bad texter!


Όταν σου αρέσει ένας άνθρωπος που είναι πολύ κακός στο texting, είναι φυσικό το να γεννιούνται αμφιβολίες μέσα σου ως προς το αν μπορεί να προχωρήσει το φλερτ μεταξύ σας με αυτόν τον τρόπο. Κι αυτό, καθώς, επειδή ακριβώς το άτομο αυτό δεν «το ‘χει» με τα μηνύματα, σου είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβεις αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, ώστε να πάρεις το πράσινο φως και να κάνεις upgrade στην επικοινωνία σας. Να ποιοι είναι λοιπόν οι λόγοι που ένας άνθρωπος είναι bad texter και τι να κάνεις ώστε αυτό να μην σταθεί εμπόδιο ανάμεσά σας.

Απλά δεν του/της αρέσει

Δεν ψήνονται όλοι οι άνθρωποι γύρω μας να επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων στο κινητό ή τα κοινωνικά μέσα και αυτό είναι ΟΚ. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει εσύ να επιδιώξεις τη δια ζώσης επικοινωνία σας, με το να γίνεις λίγο πιο τολμηρός/-ή. Αν του/της αρέσεις πραγματικά, θα το εκτιμήσει.

Είναι γενικά φοβικός/-ή ως προς την επικοινωνία

Κάποιοι άνθρωπο είναι γενικά ντροπαλοί, είτε αυτό συμβαίνει στην επικοινωνία σας από κοντά, είτε μέσω μηνυμάτων. Σε αυτήν την περίπτωση, προσπάθησε να προσεγγίσεις το άτομο αυτό σιγά σιγά και να μην το «πνίξεις» στα μηνύματα. Σταδιακά θα σου ανοιχτεί και αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο τα πράγματα θα προχωρήσουν μεταξύ σας. Αρκεί να έχεις λίγη υπομονή.

Φοβάται μην πει κάτι λάθος

Το βασικό σύμπτωμα ενός bad texter δεν είναι άλλο από το ότι φοβάται μην πει κάτι λάθος. Μην ξεχνάς άλλωστε πως στο texting η επικοινωνία μπορεί να γίνει δύσκολη όταν παρεξηγούνται διατυπώσεις, στιγμές σιγής, ακόμη και ένα emoji!

Δεν έχει αποφασίσει πώς νιώθει για σένα

Μπορεί να μην είναι σίγουρα ένας ή μια bad texter, αλλά απλούστατα να μην έχει αποφασίσει ακόμη πώς νιώθει για σένα. Αυτό οδηγεί δυστυχώς στο να απαντά κάπως απότομα σε ό,τι στέλνεις, να διστάζει να στείλει πρώτος/-η μήνυμα ή και να σε κάνει να περιμένεις άπειρη ώρα για να απατήσει σε κάτι. Είναι προφανές ότι σε αυτήν την περίπτωση οφείλεις να δώσεις χρόνο μέχρι το άτομο αυτό να αποφασίσει αν θέλει κάτι παραπάνω από σένα.

Δεν θεωρεί το texting τόσο σημαντικό όσο εσύ

Δεν είναι ανάγκη να είναι ντροπαλός/-ή, αναποφάσιστος/-η ή οτιδήποτε άλλο. Ίσως απλώς δεν θεωρεί το texting τόσο σημαντικό όσο εσύ, γι’ αυτό και δεν του δίνει τόση σημασία. Και εδώ που τα λέμε, μάλλον έχει δίκιο!