Τι είναι αυτό που καθιστά τις φιλίες μας σε μερικές από τις πιο καθοριστικές και σημαντικές σχέσεις ολόκληρης της ζωής μας.


Το «χτίσιμο» μιας ουσιαστικής, πραγματικά σημαντικής σχέσης δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλει χρόνο και πράξεις. Θέλει να είσαι διαθέσιμος όταν ο άλλος σε χρειάζεται. Να είσαι εκεί. Και όταν έχουμε ανθρώπους που είναι πάντα εκεί, αλλά είμαστε και οι ίδιοι παρόντες και παρούσες για αυτούς, τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι όλα θα πάνε καλά.

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας χτίζουμε μια σειρά από σχέσεις με διάφορους ανθρώπους, οι οποίες σε πολύ μεγάλο βαθμό καθορίζουν την εξέλιξη του ίδιου μας του εαυτού, τις επιλογές μας και τις πράξεις για τις οποίες θα ξεχωρίσουμε από το σύνολο. Από όλες αυτές τις σχέσεις που θα σχηματίσουμε στην πορεία της ζωής μας, οι φιλικές είναι ίσως οι σημαντικότερες. Να για ποιους λόγους.

Οι φίλοι είναι τα βασικά άτομα με τα οποία μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές

Το πιο σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης, οποιουδήποτε είδους κι αν είναι αυτή, δεν είναι άλλο από το να μοιράζεσαι. Και με τους φίλους μας δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι επιλέγουμε να μοιραστούμε από νωρίς τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μας. Από διακοπές και πάρτι, μέχρι ηλιόλουστες μέρες στο πανεπιστήμιο και καφέδες στη γειτονιά, εκείνοι είναι πάντα εκεί μαζί μας.

Μας ενισχύουν την αυτοπεποίθηση

Ακόμη ένας λόγος που η φιλία είναι μια από τις σημαντικότερες σχέσεις της ζωής μας δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι οι φίλοι μας είναι οι βασικοί άνθρωποι που συμβάλλουν στο να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή μας. Είναι οι προσωπικοί μας cheerleaders!

Με τους φίλους μας αποκτούμε διαρκώς νέα ενδιαφέροντα

Μαζί με τους φίλους και τις φίλες μας εξερευνούμε διαρκώς νέες εμπειρίες και ενδιαφέροντα και αποκτούμε από κοινού πολύτιμα βιώματα γεμάτα διασκέδαση και όρεξη για ζωή! Και αυτά που κάνουμε και μαθαίνουμε μαζί από μικρή ηλικία, είναι ίσως και αυτά που θα καθορίσουν τι ακριβώς θα κάνουμε στο μέλλον μας!

Οι φίλοι μας πάντα μας προστατεύουν και βεβαιώνονται ότι είμαστε καλά

Δεν είναι δίπλα μας μόνο για τη διασκέδαση και τις όμορφες στιγμές, αλλά είναι εδώ για να μας προστατεύουν και να βεβαιώνονται ότι είμαστε καλά. Μας συμβουλεύουν και κάνουν ό,τι μπορούν για να μας φτιάχνουν τη διάθεση ακόμη και όταν όλα καταρρέουν.

dsc_5688

Μας βοηθούν να εκφράζουμε τον εαυτό μας

Η ύπαρξη των φίλων μας είναι συνώνυμη με το να έχουμε ένα εγγυημένο συμβούλιο έκφρασης των ονείρων, των ιδεών, των απόψεων και των επιθυμιών μας. Και αυτό είναι εξαιρετικά πολύτιμο.

Οι καλοί φίλοι μας βοηθούν να βγούμε από το comfort zone μας

Δεν είναι μυστικό. Οι καλοί φίλοι είναι πάντα εκείνοι που μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση ώστε να δοκιμάσουμε τα όριά μας, να διεκδικήσουμε τα θέλω μας και να βγούμε επιτέλους από το comfort zone μας. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να το φέρνουμε εις πέρας, βελτιώνοντας τη ζωή μας σε όλους τους τομείς.

Είναι εκεί στις δύσκολες στιγμές

Και τέλος, οι φίλοι και οι φίλες μας είναι πάντα δίπλα μας όταν τα πράγματα δεν είναι καλά για εμάς, παρέχοντάς μας μια ανοιχτή αγκαλιά οποιαδήποτε στιγμή τη ζητήσουμε και όποια κι αν είναι η αφορμή. Τα blues και οι αναποδιές της ζωής είναι αναπόφευκτα, όμως με εκείνες και εκείνους δίπλα μας πάντα, τα ξεπερνάμε δίχως αμφιβολία και πάμε παρακάτω για ακόμη περισσότερες όμορφες στιγμές με τους σημαντικότερους ανθρώπους μας.

Όπως οι φίλες και οι φίλοι μας είναι πάντα εκεί για να μας στηρίξουν, έτσι και το WHAT’S UP βρίσκεται πάντα δίπλα μας όλες εκείνες τις στιγμές που το έχουμε ανάγκη. Με διπλάσια data στην ίδια τιμή σε όλα τα πακέτα #GIGA, νέα πακέτα με απεριόριστη ομιλία προς όλους ή ακόμα περισσότερα λεπτά, αλλά και ένα ολοκαίνουριο Reload It που προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές ακόμα περισσότερα δώρα και εκπλήξεις σε κάθε ανανέωση, το WHAT’S UP μας θυμίζει ότι πάντα αξίζει #NaEisaiEkei.

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook και στο Instagram του What' Up, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του.