Όποια και αν είναι η κατάσταση, τα σημάδια της σεξουαλικής έντασης μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πάντα ίδια και προφανή.


Μπορεί να κάθεστε σε διπλανά έδρανα στη σχολή, να γνωριστήκατε από κοινούς σας φίλους μόλις σε ένα πάρτι, ή και να δουλεύετε μαζί. Όποια και αν είναι η κατάσταση, τα σημάδια της σεξουαλικής έντασης μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πάντα ίδια και προφανή. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποια είναι αυτά και διεκδίκησε το κάτι παραπάνω, μιας που τα συναισθήματα είναι αμοιβαία όταν αυτά είναι εμφανή.

Έχετε έντονο eye contact

Το eye contact μπορεί να προδώσει από την πρώτη κιόλας στιγμή ένα έντονο φλερτ και σεξουαλική ένταση μεταξύ δύο ανθρώπων, πόσο μάλλον όταν εκείνος ή εκείνη δεν μπορεί να σταματήσει να σε κοιτά και εσύ αντίστοιχα.

Χρησιμοποιεί τη γλώσσα του σώματος για φλερτ

Δώσε προσοχή στο πώς χρησιμοποιεί το σώμα του/της. Αν σκύβει διαρκώς προς το μέρος σου για να σου μιλήσει ή αν ο κορμός του/της είναι πάντα γυρισμένος προς εσένα, τότε κάτι μας λέει ότι η σεξουαλική ένταση βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Οι σιωπές είναι ερωτικές

Τίποτα δεν δηλώνει εντονότερη σεξουαλική ένταση μεταξύ δύο ανθρώπων από το να απολαμβάνετε και οι δύο τη σιωπή που μοιράζεστε, κοιτώντας ο ένας τον άλλον έντονα και ερωτικά.

Οι συζητήσεις σας είναι πάντα παιχνιδιάρικες

Όταν μιλάτε μαζί, πάντα το θέμα της συζήτησής σας θα πάρει μια παιχνιδιάρικη τροπή, αφήνοντας υπονοούμενα και φτάνοντας διαρκώς σε ένα edge. Που σύντομα λογικά θα εκτονωθεί ερωτικά.

Το άγγιγμά του/της δημιουργεί ενθουσιασμό

Η σεξουαλική ένταση μεταξύ σας προδίδεται από τον ενθουσιασμό που σου προκαλεί ακόμη και ένα τυχαίο άγγιγμά του/της.

Η φωνή του/της βαθαίνει όταν είστε οι δυο σας

Παρατήρησε τη φωνή του/της όταν είστε οι δύο σας. Αν αυτή βαθαίνει, είναι επειδή προσπαθεί να σε μαγέψει. Και λογικά τα έχει καταφέρει ήδη.

Κάθεστε πάντα λίγο περισσότερο κοντά ο ένας στον άλλον

Ακόμη κι αν υπάρχει άπλετος χώρος στο τραπέζι που κάθεται η παρέα σας.

Είναι κάπως άβολο κάθε φορά που η συζήτηση πάει στο σεξ

Γιατί στο μυαλό σας σκέφτεστε πόσο θα θέλατε να ορμίσετε ο ένας στον άλλον.