Κέρδισέ τον/την με τον χαρακτήρα σου, όσο και με όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που θα συζητήσετε στο πρώτο ραντεβού!


Ήρθε η πολυπόθητη στιγμή που εσύ και το crush σου θα βγείτε για πρώτο ραντεβού. Και έχεις αγχωθεί τόσο πολύ, που το ενδεχόμενο μιας awkward silence στιγμής κατά τη διάρκειά του είναι ικανό να σε κάνει να φρικάρεις. Για να αποφευχθεί λοιπόν αυτό το ενδεχόμενο, διάβασε εδώ όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που μπορείτε να καλύψετε όσο είστε μαζί για καφέ ή ποτό, που θα σας κάνουν να γνωριστείτε καλύτερα και να έρθετε πιο κοντά.

Ταξίδια

Δεν υπάρχει καλύτερη θεματική σε ένα ραντεβού από το να μιλήσετε για τα ταξίδια. Αρέσουν σε όλους μας και ο τρόπος με τον οποίο καθένας τα οργανώνει και τα απολαμβάνει δηλώνει πολλά για τον χαρακτήρα του. Μιλήστε λοιπόν για παλιότερα ταξίδια, ονειρικούς προορισμούς και άλλα πολλά, και ίσως το επόμενο το κάνετε μαζί!

Κοινοί φίλοι

Πάντα έχει πλάκα να μιλάμε για τους κοινούς μας φίλους και αν μένετε σε μια μικρή πόλη οι πιθανότητες είναι να έχετε σίγουρα από αυτούς. «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» λέει μια παροιμία και στην περίπτωση που τώρα γνωρίζεστε θα είναι μια χρήσιμη συζήτηση.

Στόχοι ζωής

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτοιμοι να μοιραστούν τους στόχους της ζωής τους και τα όνειρά τους, αλλά αν το δικό σου crush είναι ένας από αυτούς, τότε σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε. Θα μάθετε έτσι και οι δύο για τις αξίες που διαθέτετε, όπως και πολλές ακόμα λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα σας.

Ταινίες, σειρές, μουσική, λογοτεχνία

Τα γούστα ενός ανθρώπου σε πολιτιστικά προϊόντα όπως το σινεμά, η μουσική και η λογοτεχνία λένε πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του, όπως και για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να αφιερώνει τον ελεύθερό του χρόνο. Αν μάλιστα τα γούστα σας ταυτίζονται, τότε θα έχετε να μιλήσετε για πολλά και με πάθος για όλο σας το ραντεβού!

Δουλειά ή σχολή

Ναι, ακούγεται ιδιαίτερα βαρετό να μιλήσετε για τη δουλειά ή τη σχολή στο πρώτο σας ραντεβού, όμως και τα δύο είναι πράγματα στα οποία αφιερώνετε ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής σας. Και ο τρόπος με τον οποίο τα αντιλαμβάνεστε λέει πολλά για εσάς και για τους στόχους και τις προσδοκίες σας.

Αξέχαστες εμπειρίες

Όπως και με τα ταξίδια, οι εμπειρίες του παρελθόντος μπορούν να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα, τα γούστα, τα όνειρα και τις προσδοκίες μας. Μοιραστείτε μεταξύ σας μερικές από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες σας και ανοίξτε τον δρόμο ώστε οι επόμενες να είναι κοινές σας εμπειρίες.