Η κατάσταση δεν είναι απαραίτητα μη αναστρέψιμη!


Έχεις ξεκινήσει το dating με ένα άτομο που σου άρεσε καιρό και είσαι ενθουσιασμένος/-η με την εξέλιξη των πραγμάτων. Κι όμως υπάρχει ένα πρόβλημα: δεν το ‘χει και πολύ με τα φιλιά. Κι όταν λέμε ότι δεν το ‘χει δεν εννοούμε φυσικά ότι δεν φιλιέστε επαρκώς, αλλά ότι το ίδιο το φιλί είναι κάπως… κακό! Μην ανησυχείς όμως γιατί η κατάσταση δεν είναι απαραίτητα μη αναστρέψιμη! Απλά συνέχισε να διαβάζεις για δεις πώς πρέπει να διαχειριστείς την κατάσταση όταν έχεις να κάνεις με έναν bad kisser.

Πρόσφερε σωματικά τις οδηγίες σου

Τη στιγμή που φιλιέστε και τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες, προσπάθησε με τη στάση του σώματός σου και τις κινήσεις σου να δώσεις τις φυσικές οδηγίες σου για να αλλάξουν τα πράγματα. Τόσο τα χέρια, όσο και η γλώσσα σου θα δώσουν το ρυθμό και τον τόνο του πώς θα ήθελες να φιλιέσαι με τον/την σύντροφό σου. 

Ρώτα τι του/της αρέσει

Πολλές φορές βοηθά το να συζητήσεις με το ταίρι σου το τι του/της αρέσει ώστε να το βρείτε κάπου στη μέση και να βελτιώσετε παρέα της τεχνική σας στο φιλί.

Πες του/της τι σε κάνει να νιώθεις hot

Αντίστοιχα, μοιράσου με τον/την σύντροφό σου όλες τις κινήσεις και τις λεπτομέρειες ενός φιλιού που σε κάνουν να αισθάνεσαι hot. Θα δεις ότι στο άψε σβήσε τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο!

Μίλα ανοιχτά ως προς το τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει στο φιλί

Όταν όλα τα παραπάνω δεν λειτουργούν, τότε πρέπει οπωσδήποτε να μοιραστείς με ειλικρίνεια με τον/την σύντροφό σου τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει στο φιλί. Υπάρχει άλλωστε μεγάλο ενδεχόμενο να κάνουν κάτι μόνο και μόνο επειδή έχουν στο μυαλό ότι σου αρέσει, χωρίς να έχουν καταλάβει ότι δεν σε ψήνει καθόλου.