Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις για να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά;


Έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα ένα πρόσωπο που φαίνεται να σε ενδιαφέρει περισσότερο και βλέπεις ένα κοινό μέλλον μαζί του. Και όπως είναι αναμενόμενο, ψάχνεις διακαώς τρόπους ώστε να το εντυπωσιάσεις και να το προσεγγίσεις με χάρη. Διάβασε εδώ τις καλύτερες συμβουλές για να πετύχεις τον στόχο σου!

Άσε την αυτοπεποίθησή σου να λάμψει

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση και για να εντυπωσιάσεις το crush σου η πρώτη κίνηση που οφείλεις να κάνεις είναι να του/της δώσεις να καταλάβει ότι είσαι ένα τέτοιο άτομο. Ό,τι λες, κάνεις, φοράς πρέπει να αποπνέει αυτόν τον αέρα. Στο χέρι σου είναι.

Κάνε τον/την να γελά

Η δεύτερη ποιότητα στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου που όλοι βρίσκουν εντυπωσιακή δεν είναι άλλη από το χιούμορ. Γι’ αυτό κάνε το crush σου να γελά και θα δεις ότι σύντομα θα μαγευτεί από εσένα.

Μάθε τι άνθρωπος είναι και τι του αρέσει

Αυτό είναι χρήσιμο και για να βεβαιωθείς ότι πράγματι σου αρέσει και ταιριάζετε. Αλλά και για να προτείνεις δραστηριότητες, εξόδους, ταινίες και βιβλία στα οποία δεν θα μπορεί να αντισταθεί. Σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να αντισταθεί ούτε και σε εσένα!

Μην προσπαθείς υπερβολικά και μην παριστάνεις κάτι που δεν είσαι

Το φλερτ ανάμεσα σε δύο ανθρώπους πρέπει να κυλά φυσικά, γι’ αυτό μην προσπαθείς υπερβολικά αν δεν υπάρχει ανταπόκριση, ούτε και να παριστάνεις κάτι που στην πραγματικότητα δεν είσαι. Μερικές φορές, απλώς δεν σε γουστάρει. Δεν χάθηκε όμως και ο κόσμος!

Φρόντισε την εμφάνισή σου (γιατί αυτό είναι πάντα hot)

Και όταν λέμε να φροντίσεις την εμφάνισή σου δεν εννοούμε να γίνεις supermodel για να αρέσεις σε κάποιον/-α. Φόρα ό,τι εσύ πιστεύεις ότι σε κάνει να νιώθεις σέξι και ελκυστικός/-ή. Και θυμήσου ότι το πιο εντυπωσιακό πάνω σε έναν άνθρωπο είναι το χαμόγελο και η ζωντάνια!

Έχε υπομονή

Όταν νιώθεις ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πλευρά του crush σου, απλά προσπάθησε για ένα διάστημα να κάνεις υπομονή προτού εγκαταλείψεις την προσπάθεια. Θυμήσου άλλωστε ότι δεν βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι ταυτόχρονα στην ίδια φάση, ούτε τους παίρνει τον ίδιο χρόνο για να καταλάβουν ότι κάποιος/-α τους αρέσει.