Μερικές φορές, οι ενδείξεις είναι ξεκάθαρες!


Η σχέση σας σου φαίνεται ιδανική, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που κάπου σου φαίνεται να «χάνει». Λίγο οι περισσότερο συχνές από όσο θα έπρεπε αναφορές στην πρώην του, λίγο το ότι εκείνη σε φωνάζει κατά λάθος με το όνομά του, δεν θέλει και πολύ για να σου μπει στο μυαλό η βάσιμη υποψία. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποιες είναι οι ξεκάθαρες ενδείξεις ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον/την πρώην του/της!

Τον/την έχεις πιάσει να χαζεύει το προφίλ του/της στα κοινωνικά μέσα

Μια, δυο φορές, τυχαίνει. Αν όμως παρατηρήσεις ότι μπαίνει καθημερινά να χαζέψει, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα.

Έχει φωτογραφίες του/της παντού στο κινητό και τον υπολογιστή

Δεν λέμε ότι πρέπει απαραίτητα να τις διαγράψει όλες, αλλά δεν νομίζεις ότι αυτός ο φάκελος με 400 φωτογραφίες είναι υπερβολή;

Τον/την αναφέρει συνεχώς χωρίς προφανή λόγο

Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το πως έπινε τον καφέ του/της, ούτε αν ήταν ευχαριστημένη με το γυμναστήριο της γειτονιάς του/της!

Σε φωνάζει με το όνομά του/της κατά λάθος

Όπως και παραπάνω, μια-δυο φορές είναι μέσα στο πρόγραμμα λόγω συνήθειας. Όταν όμως αυτό συμβαίνει συνεχώς, είναι επειδή το πρόσωπο αυτό είναι καρφωμένο στο μυαλό του/της συντρόφου σου.

Λέει πρώτα σε εκείνον/εκείνη τα μεγάλα του/της νέα και μετά σε εσένα

Έχουν κρατήσει προφανώς επαφές. Και αυτό είναι ανθρώπινο όταν έχουν μοιραστεί τόσα πολλά. Όταν όμως επιλέγει να μοιραστεί με εκείνον/εκείνη τα μεγάλα του/της νέα και μετά σε εσένα, και μάλιστα συστηματικά, τότε πρέπει να αναρωτηθείς ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος σου σε αυτή τη σχέση.

Είναι πολύ κοντά με την οικογένειά του/της

Καταλαβαίνουμε να κρατά επαφές μετά τον χωρισμό τους, αλλά σοβαρά τώρα, θεωρείς λογικό να επισκέπτεται τη γιαγιά του/της πρώην για χριστουγεννιάτικες ευχές και γλυκά;