…ακόμη κι αν δεν είναι.


Για τα κορίτσια που τους θέλουν ψηλούς, ξανθούς, γυμνασμένους, με θεληματικό πηγούνι, χοντρό πορτοφόλι και σιξ πακ, έχουμε να πούμε οτι αυτά που κάνουν έναν άντρα αληθινά σέξι, είναι τα παρακάτω:

1. Να έχει αυτοπεποίθηση: αχάριστη και συνήθως αόματη, η αυτοπεποίθηση όπως και το ταλέντο, είναι θεία δώρα που όποιον διαλέγουν να ‘‘επισκεφτούν’’, τον καθιστούν ικανό για όλα…

2. Χιούμορ: από τα πιο σέξι προσόντα σε έναν άντρα. Αν δεν τον θέλεις, στείλε τον σε μας που πήξαμε…

3. Να κάνει αστεία και να σε πειράζει συνέχεια: με έναν τέτοιο άντρα θα μαγειρέψεις μαζί, θα χορέψεις στην κουζίνα, θα σε σηκώσει αγκαλιά, θα σε πειράξει, θα σε γαργαλήσει, θα σε φλερτάρει. Και καθώς δεν υπάρχει πιο βαρετό και δύσκολο από τους βαρείς χαρακτήρες, ο άντρας αυτός είναι κατά την γνώμη μας θυσαυρός. Μαζί του δεν θα βαρεθείς ποτέ!

aena.jpg

4. Σου φιλά το χέρι: πιο σπάνιος και από το ροζ δελφίνι του Αμαζονίου…

5. Παίρνει το έλεγχο: στο κρεβάτι, στο να βρει τον δρόμο όταν χαθείτε, στην οργάνωση ενός ταξιδιού. Η ανάληψη πρωτοβουλίας από το αρσενικό, είναι άκρως αφροδισιακή και ναι, έχεις πετύχει το τζακ ποτ!

6. Είναι ευφυής: το καλύτερό μας!

7. Είναι γεννημένος αρχηγός: και κάνει κουμάντο παντού. Από την δουλειά και την οικογένειά του, μέχρι το ταξίδι και την βραδινή σας έξοδο. Αυτό στην πορεία μπορεί να σας οδηγήσει σε σύγκρουση, αλλά στην αρχή τουλάχιστον είναι αφροδισιακό!

akatamahdio.jpg

8. Σου δείχνει ενδιαφέρον: πόσες φορές στην αρχή ένας άντρας δεν μας γέμιζε το μάτι, όμως μετά από την σθεναρή πολιορκία και το έντονό του ενδιαφέρον, αρχίσαμε να τον βλέπουμε αλλιώς…

9. Είναι τρυφερός μαζί σου: δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από έναν άντρα γλυκομίλητο, ήπιο και τρυφερό. Είναι τόσο σημαντικό ο σύντροφός σου να μην είναι πολέμιός σου.

10. Είναι κύριος: ανοίγει πόρτες, περνά μπροστά στις σκάλες για να σε προστατεύσει, στέλνει άνθη στο σπίτι και στο γραφείο, κερνάει κι εσένα και τις φίλες σου, μιλάει στη μαμά σου στον πληθυντικό.

Πάντως αν έχει αδελφό, θα θέλαμε να μας τον γνωρίσεις…

Πηγή