και να τον λιώσεις…


Μερικές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για εκείνον, έτσι για να του φτιάξεις την διάθεση, για να τον δεις να γελάει, για να του δείξεις ότι νοιάζεσαι. Όχι κάτι σπουδαίο, αλλά κάτι αυθόρμητο, γεμάτο έμπνευση και αγάπη, που πολύ θα το χαρεί.

Άλλες φορές πάλι θέλεις να του σπάσεις το κεφάλι. Κι εδώ μπορούμε άνετα να σε βοηθήσουμε… Αν όμως σήμερα είσαι στις καλές σου και θέλεις να τον κάνεις ευτυχισμένο με το τίποτε, σου βρήκαμε τις πέντε κινήσεις που μπορεί να τον λιώσουν:

Να του ετοιμάσεις μια ωραία ζεστή σουπίτσα με τα χεράκια σου: ειδικά αν κάθε μέρα φροντίζει εκείνος για το φαγητό της οικογένειας, το να μπει στο σπίτι και να νιώσει αυτή την θαλπωρή και το άρωμα του μαγειρεμένου φαγητού, είναι κάτι πολύ σπουδαίο.

Να του κάνεις ένα σούπερ κοπλιμέντο: οι άντρες ψοφάνε να ακούνε πόσο καλοντυμένοι, γυμνασμένοι ή χιουμορίστες είναι. Βάλε και λίγη σάλτσα στο κοπλιμέντο που θα επιλέξεις και θα τον κάνεις αλοιφή.

Υποχώρησε με την θέλησή σου, σε μια μεγάλη διαφωνία σας: εντάξει μέσα σου θα ξέρεις πάντα ότι εσύ έχεις δίκιο, αλλά αν είναι κάτι ανώδυνο, όπως το του δώσεις εν λευκώ το τηλεκοντρόλ, είναι ένας εύκολος τρόπος για να επαναφέρεις το χαμόγελο στα χείλη του…

Ζήτησε την γνώμη του σε ένα θέμα που σε απασχολεί: στα αγόρια αρέσει πολύ να αναπτύσσουν την άποψή τους και να καθοδηγούν. Κι ακόμη πιο πολύ τους αρέσει αν τους δείχνουμε πόσο πολύ εκτιμάμε την γνώμη τους.

Πάρε την πρωτοβουλία για σεξ: απλά θα τον κάνεις ευτυχισμένο!

Phοto:Cover: Pretty woman movie
hellofashionblog

Πηγή