Δες πώς να τον εξιτάρεις συνέχεια… (και δες αν κι εκείνος ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα)


Μερικές φορές το να του τραβήξεις την προσοχή είναι εύκολο. Άλλες φορές το να μπεις σε μια σχέση γίνεται φυσικά και χωρίς πολύ κόπο. Όμως η συνέχεια μιας σχέσης συνήθως αφορά αρκετή προσπάθεια και απαιτεί να είσαι σε εγρήγορση. Ωστόσο κάθε τι που αφορά δυϊκό αριθμό πρέπει (ή έστω οφείλει) να απασχολεί και τους δυο σας.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άντρες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σε κερδίσουν αλλά άπαξ και κάνετε σχέση θα θεωρήσουν τα πράγματα δεδομένα. Ο στόχος σου είναι να υπενθυμίσεις στον σύντροφό σου ότι το ότι σε «κέρδισε», δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι τελείωσε, αλλά αντίθετα τώρα μόλις αρχίζει (ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει).

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του συντρόφου τους είναι με το να γίνει η τέλεια γυναίκα που ονειρεύεται κάθε άντρας. Μια τέτοια γυναίκα ωστόσο δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχει τέλεια γυναίκα, με τέλεια μαλλιά, τέλειο σώμα ή οτιδήποτε άλλο. Η τελειότητα δεν υπάρχει. Είναι ένας όρος που εφευρέθηκε από τα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης για να σε αναγκάσει να παίξεις με τους κανόνες τους.

Επομένως το να διατηρήσεις το ενδιαφέρον ενός άντρα δεν αφορά το πώς σε βλέπει εκείνος, αλλά το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Επαινείς τις ιδιοτροπίες, τα ελαττώματα και τις ατέλειές σου; Είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και για τα πράγματα που κάνεις; Είσαι ερωτευμένη με τον εαυτό σου;

Μια γυναίκα που σέβεται και αγαπά τον εαυτό της δεν θα επιτρέψει ποτέ σε έναν άνδρα να την χειριστεί άσχημα ή να ανεχθεί τα επαναλαμβανόμενα λάθη του. Το να έχεις έναν άντρα σε εγρήγορση δεν είναι για αυτόν, αλλά για σένα.

Ένας άντρας που πιστεύει ότι ό,τι κι αν κάνει θα συγχωρεθεί από τη γυναίκα του δεν θα την εκτιμάει. Ένας άντρας που πιστεύει ότι η γυναίκα του είναι προσκολλημένη ή χωρίς δικά της ενδιαφέροντα, δεν θα έχει το κίνητρο να είναι με μια τέτοια γυναίκα, επειδή δεν είναι πλέον ένα «βραβείο υψηλής αξίας που κέρδισε», αλλά ένα «βάρος».

Εάν εκτιμάς τον εαυτό σου και θεωρείς απαραίτητη προϋπόθεση το να σε σέβεται, δεν θα χάσει το ενδιαφέρον του γιατί θα τον παρακινείς συνεχώς να είναι η καλύτερη εκδοχή του.Ένας άντρας που είναι απασχολημένος στο να τραβάει τη δική σου προσοχή δεν μπορεί ποτέ να βαρεθεί ή να χάσει το ενδιαφέρον του προς εσένα.

Πώς να κεντρίζεις το ενδιαφέρον του

Να είσαι καινοτόμος

Να είναι σίγουρη

Να τον κάνεις να νιώθει πόσο σημαντική είσαι

Άφησέ τον να συνεχίσει να σε κυνηγά

Το να διατηρείς το ενδιαφέρον κάποιου δεν αφορά το να του φτιάχνεις τα αγαπημένα του γεύματα, να φοράςσέξι ρούχα 24/7 ή κάτι τέτοιο. Αφορά κυρίως τη δημιουργία συνθηκών και προϋποθέσεων για μια ενδιαφέρουσα ζωή. Για μια ζωή που θα δημιουργεί κίνητρα και στόχους μέσα και έξω από τη σχέση σας (και για τους δυο σας).

Η στιγμή που ένας άντρας χάνει το ενδιαφέρον για μια γυναίκα είναι όταν εκείνη εξαρτάται πολύ από τη σχέση της μαζί του.

«Μην τον κάνεις ολόκληρο τον κόσμο σου, μάλλον, κάνε τον μόνο μέρος της ζωής σου».

Εάν ένας άνθρωπος ξέρει ότι ολόκληρος ο κόσμος σου περιστρέφεται γύρω από το πώς να τον κάνεις ευτυχισμένο, θα θεωρήσει τη ευτυχία σου δεδομένη. Αν ξέρει ότι δεν εκτιμάςτον εαυτό σου, ούτε εκείνος θα σε εκτιμήσει. Εάν εσύ πρώτη δεν αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου ούτε εκείνος θα καταφέρει να σε αγαπήσει επαρκώς. Μην τον κάνεις ολόκληρο τον κόσμο σου γιατί κάνοντας αυτό, βάζεις την ευτυχία σου στα χέρια του.

Κάνε τον να ξέρει ότι εξακολουθείς να είσαι τόσο δυνατή, τολμηρή και ισχυρή γυναίκα που μπορεί να είναι εξίσου ευχαριστημένη με ή χωρίς αυτόν και έτσι θα τον κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον του για εσάς.

Εάν το πώς να κρατήσεις το ενδιαφέρον ενός άντρα δεν μοιάζει πλέον η σωστή ερώτηση για σένα μπες στη διαδικασία να την αλλάξεις ως εξής: Πώς θα καταλάβεις εάν ένας άντρας ενδιαφέρεται για σένα πραγματικά;

Πιστεύετε ότι λέγοντας αυτές τις δύο μαγικές λέξεις ένα εκατομμύριο φορές την ημέρα (ξέρω ότι υπερβάλλω) σημαίνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς; Ή, νομίζεις ότι με το να στέλνει συχνά γραπτά μηνύματα σημαίνει ότι είσαι το μόνο πράγμα στο μυαλό του και δεν θα βαρεθεί ποτέ από σένα; Εάν ναι, ξανασκέψου το.

Ένας άντρας που πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα δεν θα σου το πει μόνο, αλλά θα φροντίσει να ενεργήσει και με τρόπο που να το αποδεικνύει εμπράκτως. Θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει με τις δεξιότητές του, τη δημιουργικότητά του και τις ρομαντικές του χειρονομίες.

Δεν θα επαναλάβει τον εαυτό του και κυρίως δεν θα επαναλάβει τα λάθη που κάνει (αν τα κάνει). Ένας άντρας που ενδιαφέρεται πραγματικά θα ψάχνει πάντα για νέους τρόπους να σε προ(σ)καλέσει.

Ανεξάρτητα από το αν είναι το πρώτο σας ραντεβού, η τριακοστή συνάντηση ή έχετε μακροχρόνια σχέση, ένας άντρας που ενδιαφέρεται πραγματικά θα φροντίσει να το δείξει με τις ενέργειές του και όχι μόνο με τα λόγια του. Το να σε φλερτάρει δεν θα είναι κάτι που πρέπει να κάνει, αλλά θα το απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο. Το να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή θα είναι η προτεραιότητά του. Το να σε βλέπει χαρούμενη θα είναι ο κύριος στόχος του.

Τώρα αν το ίδιο ισχύει και για σένα, αν το ίδιο δηλαδή ισχύει και από τους δυο σας, τότε αμοιβαία θα φροντίζετε κι οι δύο να κρατάτε αμείωτο το ενδιαφέρον του άλλου αλλά και παράλληλα θα δείχνετε το δικό σας ενδιαφέρον σε εκείνον. Άλλωστε αυτό είναι το μυστικό το επιτυχημένων σχέσεων να φλερτάρεις και να ετοιμάζεσαι πάντα σαν να βγαίνεις για πρώτο ραντεβού – και κυρίως να μη θεωρείς ποτέ και τίποτα δεδομένο.

Πηγή