Πως θα φύγουν τα γραπτά σου... μηνύματα super sexy


Το sex texting σήμερα είναι πλέον καταχωρημένο σαν κυρίαρχο μέρος της ερωτικής μας έκφρασης. Κι αλήθεια είμαστε όλοι διαρκώς στις οθόνες μας, τσεκάροντας τα μηνύματά μας, δίνοντας πληροφορίες για το που βρισκόμαστε, στέλνοντας sms κι όλα αυτά μαζί μ ένα ατελείωτο μπες βγες στα social media από δίπλα. Eτσι μας δαιμονίζει η ιδέα πως αν βάλουμε μέσα στα smart-phone μας κάτι spicy, αυτό έχει την δυναμική να κεντρίσει την περιέργεια ενός σούπερ ερωτεύσιμου τύπου και να τον φέρει πολύ κοντά μας, αν όχι κατευθείαν στο κρεβάτι μας!

Η τεχνολογία που παρέχουν τα κινητά κι η ικανότητα να στείλεις και να παίρνεις γραπτά μηνύματα είτε μέσω του Grindr, ή του Scruff, του Tindr, έχει κάνει πολλούς (πολλούς όμως!) -που δεν είναι απαραίτητα single ή σε ανοιχτές σχέσεις!- να ερωτοτροπούν σε μια εικονική sexopoli.

Ετσι όσο περίεργο και ν' ακούγεται ολόκληρη η πόλη, βρίσκεται σε μια συνεχή κίνηση, σ' ένα διαρκές texting/sexting, μέσω των εφαρμογών. Κι επειδή το συγκεκριμένο «τζίνι» δεν γυρνά ποτέ πίσω στο μπουκάλι πάμε να δούμε το παιχνίδι από κοντά

Ολη η ιδέα είναι αρχικά να δημιουργήσεις μια αρένα παιχνιδιού, μια πλατφόρμα για να χτίσεις το σεξ μεταξύ σας πάνω της. Διαφορετικά είναι σα να εγκαταλείπεις το κατάστημα σου με τα ζαχαρωτά.

Β και Α= ΒΑ Πως θα φύγουν τα γραπτά σου μηνύματα super sexy πετυχαίνοντας κέντρο το αντικείμενο του πόθου σου.

Sextexting 01

Ανέπτυξε το νούμερο ένα πλεονέκτημα στο sexting: Ένα μοναδικό είδος σεξουαλικής ενσυναίσθησης έτσι ώστε να μπορείς να βιώσεις ακριβώς το ίδιο συναίσθημα με τoν απέναντί σου. Επωφελήσου από αυτό, θα σου αρέσει, θ' ανοίξει το κάδρο σου σε νέες εμπειρίες.

Ολο το μυστικό στο dirty talk είναι να βρίσκεσαι στο κατάλληλο mindset, στο πιο αισθησιακό, συναισθηματικό σου επίπεδο. Να χεις μεταφερθεί νοερά στον τόπο του ερωτικού εγκλήματος, όλο το κορμί σου να το βιώνει από πριν όλο αυτό που φαντασιώνεις να γίνει μετά την επικοινωνία σου. Άσε όλες τις αισθήσεις σου εκείνη την ώρα ελεύθερες κι ανοιχτές. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, έχεις τέλειειειους τρόπους να σε ειδοποιήσει ποτέ είναι η σέξυ ώρα για ν' αρχίσει να βγάζει καπνούς το κινητό σου!

asexinsi.jpg

 

Κατέβασε απ το οπλοστάσιο την φαντασία σου, ξεσκόνισέ την και ξεκίνα. Αργά στην αρχή, δεν το παρακάνεις με την ένταση των λέξεων σου για να δεις πως ανταποκρίνεται. Αν είναι παιχνιδιάρης, πολύ γρήγορα θα βλέπεις την μπάλα σου να σου γυρίζει πίσω με περισσότερη φόρα. Η στρατηγική αυτή είναι δανεισμένη από την “tit for tat” προσέγγιση της θεωρίας των παιγνίων: H εκτέλεση ενός καλού “tit for tat” συμβαίνει όταν ένα άτομο αλληλεπιδρά στο παιχνίδι μ' έναν άλλο και στη συνέχεια μιμείται σαν καθρέπτης τις κινήσεις του άλλου. Το πιο σημαντικό είναι να περάσεις ευχάριστα μέσα από την διαδικασία και να έχεις εδώ και τώρα μια εμπειρία απολαυστική. Το μετά άστο εκεί που βρίκεται, δηλαδή..μετά!

Ναι, ξέρω. Θες πολύ να βρεθείς στην αγκαλιά του και να βρεθείς κι αεροπλανικά εκεί που είναι.

Μην χάνεις όμως την χαρά του παιχνιδιού που συμβαίνει τώρα. Κι αυτό θα γίνει μαγικά, μόνο αν εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις ικανότητες σου.

....to be continued!