Ποιο είναι το καλύτερο προκαταρκτικό για τους άντρες και ποιο για τις γυναίκες;

Ποιο είναι το αγαπημένο προκαταρκτικό των αντρών και ποιο των γυναικών; 

Κείμενο: Αναστασία Τουρούτογλου

Δύσκολα μπορείς να μπεις στο μυαλό ενός άντρα, αλλά όταν το θέμα αφορά στο σεξ, τα πράγματα είναι μάλλον πιο ξεκάθαρα. Ή τουλάχιστον έτσι μας κάνει να πιστεύουμε μια έρευνα.

Όλα, λοιπόν, φαίνεται πως ξεκινούν με ένα φιλί, αφού το 57% των αντρών και το 48% των γυναικών υποστηρίζουν ότι το φιλί αποτελεί το αγαπημένο τους προκαταρκτικό.

Αν είναι να το κάνεις όμως, φρόντισε να είναι στην κατάλληλη περιοχή, που δεν είναι άλλη από τον λαιμό. Και τα δύο φύλα καταλήγουν ότι ο λαιμός είναι η νούμερο ένα ερωτογενής ζώνη και μερικά φιλιά αρκούν για να τους διεγείρουν.

Δεν διαβάζεις συχνά έρευνες σχετικές με το σεξ στις οποίες να διαπιστώνεις ότι όλοι οι άντρες συμφωνούν σε ένα πράγμα: θέλουν την σύντροφό τους να δίνεται πραγματικά εκείνη την ώρα. Το ίδιο είπε όμως και το 50% των γυναικών. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει διαφορετικές ερμηνείες για τον καθένα, όπως να δοκιμάσεις μια καινούρια στάση, να ανταλλάξεις μερικές κουβέντες ή να παίξεις κάποιον ρόλο.

Όσο για το αν το σεξ αποτελεί αντίδοτο στο στρες, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πάντα αποτέλεσμα μιας σαρκικής ανάγκης. 45% των γυναικών αποκάλυψαν ότι κάνουν σεξ όταν είναι στρεσαρισμένες ή λυπημένες. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι μόνο 5% των γυναικών επιτυγχάνουν την οικειότητα με ένα άτομο που συνδέονται σεξουαλικά. Στο μεταξύ, μόνο το 18% των αντρών αναζητούν το σεξ όταν είναι λυπημένοι, αλλά το 85% το θέλουν πολύ όταν νιώθουν στρες.