5 απλά tips να διώξεις τα σύννεφα του χειμώνα και να αποκτήσεις καλύτερη διάθεση...


Λένε ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Μήπως όμως αν προσπαθήσεις να αλλάξεις λίγο τις καθημερινές σου συνήθειες, ο ήλιος της άνοιξης έρθει στην καρδιά σου λίγους μήνες νωρίτερα; Δες πώς μπορείς με 5 απλά tips να διώξεις τα σύννεφα του χειμώνα και βελτιώσεις άμεσα τη διάθεση σου.

1. Πήγαινε σινεμά. Oι καλές ταινίες έχουν τον δικό του μοναδικό τρόπο να μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο μακριά από τα δικά μας, καθημερινά προβλήματα. Διάλεξε, λοιπόν, μία κωμωδία και γέλασε με την καρδιά σου, αγκαλιά με ένα κουτί ποπ κορν. Βγαίνοντας από την αίθουσα, θα αισθάνεσαι σίγουρα καλύτερα.

2. Βάλε μουσική. Αν δεν έχεις φτιάξει playlist για τις στιγμές που είσαι κακοδιάθετη και θες να νιώσεις καλύτερα, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Βρες τα πιο χαρούμενα τραγούδια, δυνάμωσε την ένταση και άσε τον ρυθμό να σε παρασύρει.

3. Φώναξε φίλους στο σπίτι. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Λίγη καλή παρέα, ένα κρασί και ζεστή ατμόσφαιρα πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση. Κάλεσε φίλους στο σπίτι και άλλαξε διάθεση, παίζοντας επιτραπέζια, χαρτιά ή παντομίμα, όπως όταν ήσασταν παιδιά.

4. Χαμογέλα. Πήγαινε κόντρα στη διάθεσή σου και χαμογέλα ακόμα και στα δύσκολα. Αυτό που εκπέμπεις θα σου επιστραφεί. Στο υποσχόμαστε.

5. Μαγείρεψε. Έρευνες αναφέρουν ότι η μαγειρική έχει αγχολυτικές ιδιότητες. Μην σκέφτεσαι την ακαταστασία και το ποιος θα πλύνει το βουνό από πιάτα στο τέλος. Μπες στην κουζίνα, φόρεσε την πιο ωραία ποδιά σου και μαγείρεψε κάτι ξεχωριστό που θα σου φτιάξει τη διάθεση όταν θα δεις το αποτέλεσμα.