Που δεν θα τον τρομάξουν…


Aν το φλερτ σου μετρά λίγες μόνο μέρες ή εβδομάδες, καλό θα είναι να σκεφτείς ένα δώρο όχι πάρα πολύ ακριβό, ούτε και πολύ φτηνό, αλλά να μην είναι και βαρετό. Kαι κυρίως κάτι που να μην μοιάζει με δώρο αρραβώνα, διότι θα το αγχώσεις το παλικάρι, χρονιάρες μέρες και δεν πρέπει… Γι ´αυτό πάμε μαζί να βρούμε κάτι στιλάτο, έξυπνο και κυρίως cool.

Ένα βιβλίο του Wes Anderson: “Isle of Dogs”, “The Wes Anderson Collection”, “Budapest Hotel”. Μπορεί να λέγονται coffee table books, αλλά κατά την γνώμη μου είναι έργα τέχνης. Αν το αγόρι σου είναι φαν του ταλαντούχου σκηνοθέτη, μόλις ανοίξει το χαρτί περιτυλίγματος, θα πηδήξει από την χαρά του! Θα τα βρεις στο amazon και στα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

Καλτσούλες σε ωραία αντρικά, χειμερινά χρώματα: ωραιότατο δώρο, όχι πολύ ακριβό και κυρίως πάρα πολύ χρήσιμο. Θα τις βρεις στο “comfortliving the consept store” που μόλις άνοιξε στο Ψυχικό και έχει απίθανα ντιζαϊνάτα πράγματα για δωράκια. Άσε που θα ξετρελαθείς με τα κεριά και με τα πράγματα για το σπίτι.

Κάτι για το μούσι: αν δεν έχει μούσι, αγνόησε το δώρο. Αν έχει, θα το χαρεί πάρα πολύ! Και πιο μούσι θα αντιστεκόταν σε ένα μυρωδάτο και στιλάτο beard wash και σε ένα beard balm; Κανένα!

Οικολογική τράπουλα: ονομάζεται bicycle και είναι πλήρως ανακυκλώσιμη. Το χαρτί που χρησιμοποιήθηκε για τα φύλλα και για το κουτάκι της, αλλά και το μελάνι, είναι οικολογικά.  Η τιμή της είναι 7.90 ευρώ και μπορείς να την παραγγείλεις στο  magicwand.gr

Ένα σέξι εσώρουχο: θα πάρεις λοιπόν ένα σέξι εσώρουχο για σένα και θα του πεις “αγάπη μου, το δώρο σου φέτος, το φοράω εγώ”. Μπορείς να το ανοίξεις τώρα….

Πηγή: Allyou.gr/Νανά Χατζή