Sos sos: Κοίτα τον στα μάτια!


Για να διαβάζεις ήδη αυτό το άρθρο, σίγουρα τα παλικάρι σε ενδιαφέρει και θέλεις να του κάνεις καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού. Τα sos tips μας βέβαια, ισχύουν και για όλα τα πρώτα ραντεβού που θα βγεις μαζί του. Για να τον εντυπωσιάσεις λοιπόν, ένα πράγμα είναι αρκετό: να τον ακούς με προσοχή. Kαι voila πώς θα το κάνεις:

 

Κλείσε το κινητό: πολύ εντυπωσιακή κίνηση που θα τον ξετρελάνει! Για να κλείνει ένας άνθρωπος σήμερα το κινητό του, σημαίνει ότι ο συνομιλητής του είναι πλέον όλος του ο κόσμος και δεν έχει ανάγκη να ασχοληθεί με τίποτε άλλο. Και κανείς δεν θέλει να τον διακόψει…

Κοίτα τον στα μάτια: σκέψου την ώρα που διηγείσαι κάτι αστείο και συναρπαστικό, το νέο σου φλερτ σου να κοιτάξει αλλού. Κάποιον που περνάει, ή να κοιτάξει στον κατάλογο.  Μη κάνεις λοιπόν το ίδιο. Αν τον κοιτάς στα μάτια όταν μιλά, δείχνεις ότι τον προσέχεις, τον σέβεσαι και σε ενδιαφέρουν αυτά που λέει.

Μη τον διακόπτεις: δεν έχεις ακόμη την οικειότητα να το κάνεις και είπαμε, θέλουμε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις.

Μην τον πάρεις μονότερμα: όταν έχουμε νευρικότητα και αγωνία για την έκβαση του ραντεβού, μπορεί να μας πιάσει λογοδιάρροια. Κι ᾽όμως πρέπει να το ελέγξεις.

 

EXTRA TIPS

Τσέκαρε αν: έχεις κάποιο μαρούλι στο δόντι, η αναπνοή σου είναι δροσερή. Και μην πιείς πάρα πολύ. Καταλαβαίνεις γιατί…

Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου: και πάλι η αγωνία του πρώτου και του δεύτερου ραντεβού, μας κάνει να φερόμαστε κάπως υπερβολικά, να λέμε υπερβολικά πράγματα και να κάνουμε υπερπροσπάθεια να αρέσουμε. Κι όμως δεν χρειάζεται. Του αρέσεις ήδη. Χαλάρωσε και απλά φέρσου κανονικά, σαν να έβγαινες με έναν φίλο σου. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό…

 

Πηγή:Allyou.gr/ Νανά Χατζή