Θέλεις να τους μάθεις; 


Μπορεί ο θείος του να είναι στο νοσοκομείο. Να έσπασε το ισχίο της η γιαγιά του. Μπορεί ακόμη να έσπασε και το κινητό του και να μην μπορεί να ξαναβρεί το τηλέφωνό σου. Μπορεί να του έπεσε το κινητό στον υπόνομο, ή να το πάτησε μηχανάκι. Η μυστηριώδης εξαφάνιση του νέου σου φλερτ όμως, μάλλον έχει αυτές τις τρεις πολύ πιο απλές εξηγήσεις:

 

Δεν μπορεί να βρει τρόπο να εκφράσει τα συναισθήματά του: θετικά ή αρνητικά δεν έχει σημασία. Απλά του είναι αδύνατον να εκφραστεί και να πει αυτό που θέλει. Για την ακρίβεια του φαίνεται βουνό. Γιατί; Πολύ απλά γιατί συνήθως τα αγόρια, αλλά και οι άντρες, δεν έχουν μάθει να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους και το να σου πει “ δεν είμαι έτοιμος ακόμη για το επόμενο ραντεβού’’ ή “δεν ξέρω τι θέλω’’, είναι κάτι σχεδόν αδύνατον!

Δείχνεις ότι θέλεις πολύ κι᾽ αυτό τον ξενερώνει: αν του έστειλες ένα μήνυμα και πριν απαντήσει, του έστειλες από την αγωνία σου και δεύτερο, έχει αντιληφθεί ότι κάνεις “κρα” και τώρα σου κάνει ghosting… Ίσως να ξενέρωσε με την επιμονή σου, διότι είδε ότι σε κατέκτησε και δεν χρειάζεται πλέον να προσπαθήσει.

 

Πιθανόν δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την σχέση: το ξέρουμε ότι είναι πολύ σκληρό και άκομψο να μην απαντά στα μηνύματά σου και να σου κάνει ghosting, αλλά κι εσύ μπορεί να νόμισες ότι ενδιαφέρεται, χωρίς τελικά αυτό να ισχύει.

Αν λοιπόν ο τύπος έχει εξαφανιστεί, να χαίρεσαι και να μην στεναχωριέσαι καθόλου. Κατ᾽αρχήν έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και δεν σου τρώει τον  χρόνο σου. Δεύτερον με άντρα που δεν σε θέλει πάρα, πάρα πολύ, δεν θα περάσεις καλά και θα βασανιστείς. Οπότε άστο καλύτερα…

Πηγή: Allyou.gr/Νανά Χατζή