Τι κάνει μια γυναίκα πολύ καλή στο κρεβάτι;


Ρωτήσαμε, ξαναρωτήσαμε, διευκρινίσαμε και voila τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τους άντρες που απάντησαν στην ερώτησή μας, αυτό που κάνει μια γυναίκα δυναμίτη στο κρεβάτι είναι:

“Να έχει πάθος και ενθουσιασμό: δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό εκείνη την στιγμή! Αν βλέπεις ότι η παρτενέρ σου έχει χάσει την αυτοσυγκράτησή της, ότι θέλει να σου σκίσει τα ρούχα και δεν κρατιέται να πέσει μαζί σου στο κρεβάτι, ε, δεν μπορεί όλο αυτό το τσουνάμι πάθους να μην σε οδηγήσει σε ένα υπέροχο σεξ…”

“Η χημεία: μετά από πολλές δοκιμές, τολμώ να πω, ότι η χημεία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους είναι αυτό που τους κάνει καλούς στο κρεβάτι…”

 

“Να δείχνει ενθουσιασμό για μένα: όταν μια γυναίκα μου ψιθυρίζει στο αυτί πόσο με θέλει, με ανεβάζει και με κάνει κι εμένα να την θέλω πιο πολύ. Και όλο αυτό δημιουργεί μια πολύ εκρηκτική κατάσταση.”

“Να μιλάει στο κρεβάτι: δεν λέω, πρέπει να μου αρέσει πολύ μια κοπέλα για να καταλήξω μαζί της στο κρεβάτι, αλλά αν μιλάει, αν δεν ντρέπεται να ανοιχτεί και αν μου λέει τι της αρέσει, δεν υπάρχει για μένα κάτι καλύτερο.”

“H φαντασία: όχι του Disney, η δική της. Και εκτός από την φαντασία, για μένα λειτουργεί πολύ και η όρεξη για πειραματισμούς…”

“Να είναι ανοιχτή: αν μια γυναίκα δεν ντρέπεται, δεν κομπλάρει και είναι ανοιχτή στις προκλήσεις, τότε το σεξ μαζί της μπορεί να φτάσει σε επίπεδα μαγικά.”

foto:vsco

Πηγή: Allyou.gr/Νανά Χατζή