Η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του«Τραγανού Κάβουρα», έχει ξεκινήσει.


Η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του «Τραγανού Κάβουρα», έχει ξεκινήσει.

Aν αγαπάς το ψάρι και τα θαλασσινά, τώρα πάρε ημερολόγιο και σημείωσε: 12 Mαΐου, είναι τα εγκαίνια τις πιο «έξυπνης» ψαροταβέρνας που κάνει δυναμική είσοδο στα ψαροφαγικά δρώμενα της Αθήνας!   

Ο λόγος για τον Τραγανό Κάβουρα. Ετοιμάσου για μοναδική κουζίνα, ολόφρεσκες σαλάτες, περίφημα θαλασσινά, τραγανά καβούρια και φυσικά φρέσκα ψάρια!

Ο χώρος μοντέρνος αλλά δεν αναιρείται η κλασική ψαροτραβέρνα. Γίνεται ένα πάντρεμα με το  καινούργιο και το πρωτοποριακό. Δηλαδή οι ιδιοκτήτες, κρατούν την παράδοση, την ποιότητα, τη φρεσκάδα αλλά και τις τιμές μιας καλής ψαροταβέρνας και τα συνδυάζουν με ισορροπία με την πειραματική κουζίνα και ένα ευχάριστο περιβάλλον!
 

kavourasin.jpg

 

Ένας από τους ιδιοκτήτες είναι Χιώτης και με μεγάλη εμπειρία στις επιχειρήσεις. Και φυσικά ένα από τα νησιά που προμηθεύουν φρέσκο ψάρι το μαγαζί, είναι η Χίος.

Στα εγκαίνια αυτού Τραγανού Κάβουρα, εκτός από το ότι θα φας υπέροχα και θα δεις έναν προσεγμένο και φρέσκο χώρο, θα υπάρχουν και happening έκπληξη. Θα είναι το απόλυτο ψαροφαγικό event!

 

ΙΝFO

 «Τραγανός Κάβουρας» φρέσκα ψάρια - θαλασσινά

Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 78-80, Περιστέρι, (210) 5731544

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.traganoskavouras.gr

Ώρα έναρξης: 21:00