Τέλειες ιδέες για κοστούμια τελευταίας στιγμής


Μου αρέσει το Halloween. O πιο “scary” χαρακτήρας που έχει, σε αντίθεση με τις δικές μας Απόκριες, μου προκαλούν περισσότερο αισθητικό ενδιαφέρον. Όπως και να έχει, στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα πλέον γιορτάζουμε και εμείς το Halloween.

Άπειρα πάρτι έχουν από την προηγούμενη εβδομάδα αρχίσει να πραγματοποιούνται σε διάφορα μπαρ της πόλης και ευκαιρία ψάχναμε για να μεταμφιεστούμε σε έναν άλλο χαρακτήρα!

Αν λοιπόν, μέσα στο Σ/Κ έχεις κάποιο πάρτι αλλά δεν έχεις κοστούμι ή δεν ξέρεις τι να ντυθείς παρακάτω σου προσφέρουμε inspo. Εμβληματικοί χαρακτήρες, αληθινοί ή μη, κάνουν τα καλύτερα και πιο fun κοστούμια για το Halloween.

Δες παρακάτω!

 

Roger Federer

6costumeshalloween_01.jpg 

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα λευκό polo t-shirt και μια αθλητική κορδέλα. Easy peasy.

 

David Bowie

 

6costumeshalloween_02.jpgΈνα πουκάμισο “λαχούρι” και μια κόκκινη περούκα και θα απαθανατίσεις άψογα τον χαρακτήρα. 

Marty McFly

6costumeshalloween_03.jpg 

Ένα φουσκωτό γιλέκο, τζιν και καρό πουκάμισο συνθέτουν άψογα τη «στολή» του Marty McFly. Τώρα και ένα ζευγάρι Nike θα βοηθήσει σίγουρα την κατάσταση.

 

The Dude

6costumeshalloween_04.jpg 

Ίσως ο καλύτερος χαρακτήρας για να ενσαρκώσεις και ο πιο εύκολος για να υιοθετήσεις. Ένα τζιν παντελόνι, ένα βρώμικο λευκό t-shirt, μια ζακέτα και ένα white Russian στο χέρι και είσαι ready.

Bob Ross

6costumeshalloween_05.jpg 

Αν έχεις ένα τζιν πουκάμισο και μια φουντωτή περούκα, μπορείς να «ζωγραφίσεις» με την εμφάνισή σου.

Danny Zuko

6costumeshalloween_06.jpg 

Λίγο ζελέ στα μαλλιά, ένα στενό μαύρο τζιν και t-shirt και μερικές χορευτικές κινήσεις αλά Travolta και θα έχεις το πιο εύκολο κοστούμι για το Halloween.

 

Φωτος: Pinterest

Κεντρική φωτό: Instagram @cinescenes