5 hacks για να πακετάρεις τέλεια την βαλίτσα σου από εδώ και πέρα!


Είτε πας κάπου για ένα τριήμερο, είτε για ένα μήνα, δεν έχει σημασία. Πρέπει να φτιάξεις βαλίτσα. Και ποιος τώρα κάθεται ν’ ασχοληθεί μ’ αυτό το πράγμα; Δηλαδή, ακόμα να βγει app που να κάνει αυτό το βάναυσο task, αυτόματα;

Όλοι βρίσκουμε το πακετάρισμα βαρετό, ειδικά όταν προσπαθούμε με τα χίλια ζόρια να χωρέσουμε όλα μας τα ρούχα σε ένα μόλις τόσα δα, sack voyage.

Ε, λοιπόν, τα πράγματα πρόκειται να απλουστεύσουν για όλους μας, αν δοκιμάσεις τα παρακάτω hacks!

Ξεκίνα το τύλιγμα

Τύλιξε τα ρούχα σου σε ρολό και με τον τρόπο αυτό θα χορέσεις περισσότερα στην βαλίτσα. Επίσης, έτσι δεν θα τσαλακώνονται!

Βρες τις ισορροπίες

Βάλε τα πιο βαριά ρούχα στον πάτο της βαλίτσας, βεβαιώνοντας ότι θα έχει καλή ισορροπία όταν την κουβαλάς ή την τοποθετείς στα μέσα μεταφοράς.

Τα «σκουφάκια» είναι trend

Επειδή τα παπούτσια σου είναι –let’s face it- βρώμικα, προστάτεψέ τα από τα υπόλοιπα ρούχα σου, τυλίγοντας τα σε σκουφάκια για το μπάνιο ή σε νάυλον μικρές σακουλίτσες.

Βάλε πρόγραμμα

Βρες από πριν τι θα φορέσεις και έπειτα φτιάξε την βαλίτσα σου. Βγάλε τα outfits σου πριν το ταξίδι και έτσι δεν θα πακετάρεις περιττά ρούχα που δεν θα φορέσεις ποτέ τελικά.

Dual χρήση των πραγμάτων

Αξιοποίησε στο έπακρο όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που πακετάρεις. Για παράδειγμα, βάλε μέσα στα παπούτσια σου πράγματα όπως κάλτσες, προϊόντα μπάνιου, κοσμήματα κτλ. που θα έπιαναν αρκετό χώρο, αν τα αποθήκευες μέσα στην βαλίτσα σου! Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τις τσάντες σου, ακόμα και τις τσέπες των παντελονιών σου!

Φωτό: Erwan Hesry / Unsplash