10 συνήθειες που σίγουρα πρέπει να αποκτήσεις και εσύ!


Όπως όλοι σε αυτή τη… ριμάδα τη ζωή, έτσι και εγώ, θέλω να είμαι ευτυχισμένη. Το να θέλει κανείς να πετύχει, ό,τι πιο τρελό όνειρο έχει στο μυαλό του, να έχει την τέλεια σχέση με τον εαυτό του και είναι περιτριγυρίζεται από τους πιο κουλ και καταπληκτικούς ανθρώπους, νομίζω ότι είναι επιθυμίες που έχουμε όλοι, ανεξαιρέτως.

Παρόλα αυτά, το να το κατορθώσει κανείς αυτό, είναι δύσκολο. Πολύ μάλιστα. Το να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος για μια στιγμή, είναι εύκολο. Αλλά το να «διατηρήσει» αυτή την ευτυχία είναι το tricky μέρος της υπόθεσης. Πώς το κάνει κανείς αυτό λοιπόν; Γιατί αν κοιτάξεις λίγο γύρω σου, υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν καταφέρει αυτό. Λίγοι, αλλά υπάρχουν.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα (τουλάχιστον ως ένα μεγάλο βαθμό), κάτι που πολλές φορές, μας κάνει να σκεφτόμαστε, τι έχουν εκείνοι που δεν το έχουμε εμείς. Ξέρεις λοιπόν, ποιο είναι το μυστικό τους; Η καθημερινότητά τους. Οι συνήθειες τους. Εκεί βρίσκεται το πολυπόθητο μυστικό της ευτυχίας. Δουλεύοντας συνέχεια με τον εαυτό τους και έχοντας τις παρακάτω συνήθειες, καταφέρνουν τελικά να βρεθούν, ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο τους. Δουλεύοντας πάνω σε ένα στόχο κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι τελικά η ευτυχία είναι μια συνεχής εμπειρία και ένα συναίσθημα, παρά ένα τελικό αποτέλεσμα.

Δες λοιπόν, παρακάτω τις 10 συνήθειες που οι χαρούμενοι άνθρωποι συμπεριλαμβάνουν καθημερινά στις ζωές τους.

#1. Είναι ευγενικοί απέναντι στους άλλους και κυρίως στον εαυτό τους

#2. Δεν ασχολούνται με ασήμαντες και ανούσιες καταστάσεις

#3. Κάνουν ένα break από την τεχνολογία που και που

#4. Έχουν μια οργανωμένη ρουτίνα που τους ταιριάζει και τους προσφέρει παραγωγικότητα

#5. Είναι παρόν στο… παρόν και δεν «κολλάνε» στο παρελθόν

#6. Επιτρέπουν στον εαυτό τους να έχουν συναισθήματα (και να τα εκφράζουν)

#7. Κάνουν τις επιθυμίες τους πράξεις

#8. Γυμνάζονται και τρώνε υγιεινά

#9. Προσπαθούν να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις έπειτα από σκέψη

#10. Φροντίζουν να «αδειάζουν» τις μπαταρίες τους, όταν υπάρχει ανάγκη και να μένουν λίγο μόνοι