Το πάει σοβαρά ή παίζει μαζί σου;


Αν είσαι γυναίκα, πώς μπορείς να καταλάβεις ότι ο άντρας απέναντί σου είναι ώριμος για σχέση; Και ποια η σύνδεση μεταξύ ωριμότητας και αντρών; (μέγα ερώτημα). 

Άβυσσος η ψυχή του άντρα αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που αποδεικνύουν ότι δεν είναι αρκετά ώριμος για να προχωρήσετε τη σχέση σας αλλά και την προσωπική του εξέλιξη ένα βήμα παρακάτω:

1. Δεν αρπάζει τις ευκαιρίες: Ο λόγος απλός. Φοβάται την πιθανότητα αποτυχίας ή απόρριψης. Τι κάνει ο ώριμος άντρας; Αναγνωρίζει τον φόβο και τον αντιμετωπίζει, ρισκάροντας.

2. Παίρνει αποφάσεις βάσει της γνώμης των άλλων: Αντί να κάνει αυτό που θέλει πραγματικά, νοιάζεται για το τι θα πει το αφεντικό, η μαμά, οι φίλοι. Και έτσι δεν εξελίσσεται.

3. Έχει στο μυαλό του την εικόνα της τέλειας γυναίκας: Και δυστυχώς για εκείνον, δεν υπάρχει όσο κι αν ψάχνει.

4. Δεν μπορεί να εξηγήσει τον τρόπο σκέψης των γυναικών: ΟΚ, κανένα πρόβλημα, κανένας δεν μπορεί αλλά τουλάχιστον ας μας αντιμετωπίσει ως ίσες προς ίσους.

5. Κρατάει κακίες: Δεν μπορεί να χειριστεί μια διαφωνία προς όφελός του. Για πάντα παιδί.

6. Είναι ανασφαλής ως προς την εμφάνισή του: Φοράει αυτό που είναι της μόδας γιατί δεν ξέρει τι του πηγαίνει και τι του αρέσει.

7. Επιτρέπει να του φέρονται άσχημα: Και φυσικά ανταποδίδει με τον ίδιο τρόπο. Κανένας δυναμισμός, ίχνος αυτοπεποίθησης.

8. Του αρέσει η γκρίνια: Και καταντάει βαρετός και μονότονος. Ο ώριμος άντρας δεν γκρινιάζει, απλά επισημαίνει με τρόπο τις παρατυπίες αλλά και τον τρόπο να επιλυθούν.

9. Βαριέται τη δουλειά του: Και φυσικά δεν κάνει το παραμικρό για να την αλλάξει. 

10. Διστάζει να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του: Περιμένει από τους άλλους να τις πάρουν για λογαριασμό του.

Χμμ, δεν νομίζω ότι θα το προχωρήσεις, τι λες κι εσύ;