Εντάξει, καραντίνα έχουμε, αλλά κάνε λίγο αποτοξίνωση από το Netflix επιτέλους.


Μετά από ένα απόγευμα γεμάτο δυσάρεστες ειδήσεις, ένα πράγμα αναζητάς: να "ξεφύγεις"! Να κάτσεις στον καναπέ και να λιώσεις στις σειρές. Παρόλα αυτά, ύστερα από μια ολόκληρη ημέρα μπροστά από έναν υπολογιστή ή ένα κινητό τηλέφωνο, μια αποτοξίνωση από τις ηλεκτρονικές συσκευές είναι πάντα μια απελευθερωτική λύση. Και αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτές ή να μην ευχαριστηθείς ένα βράδυ χωρίς αυτές, τότε μάλλον δεν σκέφτηκες να κάνεις τα παρακάτω!

Σου προτείνω, λοιπόν, τρόπους να περάσεις σήμερα κι όλας την βραδιά σου, χωρίς να ανοίξεις καν το Netflix!

#1. Οργάνωσε την ζωή (και την καθημερινότητά σου): Δημιούργησε μια λίστα με τις δουλειές της αυριανής μέρας (έστω κι αυτές που θα κάνεις εντός του σπιτιού).

#2. Γυμνάσου: Έστω και μέσα στο σπίτι...

#3. Διάβασε: Βιβλίο θες; Εφημερίδα; Ό,τι σε ευχαριστεί! (Και ναι, μπορείς να το κάνεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου)

#4. Φτιάξε κάτι με τα χέρια σου: Βρες ένα diy project ή μια κατασκευή από το YouTube και χρησιμοποίησε τα χέρια σου! Είναι το απόλυτο stress release.

#5. Ξεκίνα το μαγείρεμα: Σταμάτα να παραγγέλνεις σουβλάκια και πιάσε το μαγείρεμα! Άντρες:  οι γυναίκες βρίσκουν πολύ σέξι έναν άνδρα που ξέρει να μαγειρεύει…

#6. Κάνε catch-up με την οικογένειά σου: Πάρε ένα τηλέφωνο την μητέρα σου να δεις τι κάνει...