Κι όμως, το κινητό σου λέει πολλά.


Κι όμως, το κινητό σου λέει πολλά... για σένα.

Μπορεί να κρίνουμε το άλλο φύλο με βάση την εμφάνιση και το στιλ τους. Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται κάνουμε λάθος. Κι αυτό γιατί νέα έρευνα δείχνει ότι η μάρκα του smart phone μας δείχνει πόσο «καυτοί» είμαστε στο κρεβάτι!

Όσο παράξενο κι να σου φαίνεται, είναι γεγονός! Η διαδικτυακή έρευνα, η οποία διενεργήθηκε από το site γνωριμιών OkCupid.com, έδειξε ότι οι άντρες και οι γυναίκες που έχουν iPhone έχουν περισσότερες ερωτικές συντρόφους, συγκριτικά με εκείνους που έχουν BlackBerry.

Αναρωτιέσαι πώς μπορεί να συνδέεται η μάρκα του κινητού με τις ερωτικές «επιτυχίες»; Σύμφωνα με την επικεφαλής της έρευνας, Δρ. Logan Levkoff , «ένας χρήστης iPhone φαίνεται πως είναι πιο δημιουργικός και κυνηγά την περιπέτεια, γεγονός που τον καθιστά πιο ανοιχτό σε νέες και ποικίλες ερωτικές προκλήσεις. Αντίθετα, οι άνθρωποι που έχουν στην κατοχή τους  BlackBerry φαίνεται πως είναι πιο συντηρητικοί και συγκροτημένοι, δίνοντας –στις περισσότερες περιπτώσεις- προτεραιότητα στην δουλειά τους, παρά το σεξ».

Τι έδειξε η έρευνα σε αριθμούς;

*Οι άντρες χρήστες iPhone έχουν περάσει από... 12 συντρόφους κατά μέσο όρο μέχρι τα 30 τους. Οι αριθμός για τους χρήστες BlackBerry αγγίζει τις 9 συντρόφους.

*Αντίστοιχα, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν iPhone είχαν συνάψει κατά μέσο όρο 10 ερωτικές σχέσεις μέχρι τα 30 τους, είχαν δηλαδή δύο παραπάνω συντρόφους σε σχέση με τις κατόχους BlackBerry.

Πηγή:

http://www.allyou.gr/psychology/sxeseis/18301-deikse-mou-to-smartphone-sou-na-sou-po-poia-eisai