Θέλει τρόπο.


Θέλει τρόπο.

 

 

 

Συνήθως, στον έρωτα δεν υπάρχουν συνταγές: Όπως θα σε συμβουλεύουν και οι κολλητές σου, θα έρθει απροσδόκητα εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αν κλειστείς στο σπίτι, αν είσαι διαρκώς απεριποίητη και όταν βγαίνεις δεν μιλάς σε κανέναν, θα γνωρίσεις ξαφνικά τον επόμενο σύντροφό σου. Υπάρχουν 5 τρόποι με τους οποίους μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για τον μεγάλο έρωτα, έτσι ώστε όταν τον γνωρίσεις να είσαι έτοιμη.

1. Μείνε στο έδαφος. Δηλαδή, μην έχεις υψηλές προσδοκίες και μην ονειρεύεσαι τον ιδανικό άντρα. Ακόμα κι αν είσαι ρομαντική και ονειροπόλα, κατά βάθος ξέρεις ότι δεν υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι, ούτε ιδανικές σχέσεις. Ο έρωτας και η χημεία είναι αυτά που θα σας κάνουν τέλειο ζευγάρι.

2. Εάν υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει, μίλα του. Πολλές φορές οι γυναίκες περιμένουμε τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση, όμως θα πρέπει να δει κι εκείνος ότι ενδιαφέρεσαι για να σε πλησιάσει. Δεν χρειάζεται να γίνεις εσύ ο κυνηγός, αλλά μπορείς να επικοινωνείς μαζί του σε φιλικό επίπεδο μέχρι να σου ζητήσει να βγείτε ένα ραντεβού.

3. Να είσαι εσύ. Δεν χρειάζεται να το παίξεις ούτε εύκολη, αλλά ούτε και δύσκολη και απρόσιτη. Απλά να είσαι ο εαυτός σου και να προσπαθείς να φέρεσαι όσο πιο ευγενικά και διακριτικά μπορείς.

4. Να είσαι δημιουργική. Καινούργιες γνωριμίες δεν θα κάνεις μόνο στο μπαρ, αλλά και στο γυμναστήριο, το βιβλιοπωλείο ή ακόμα και το Facebook!

5. Φρόντισε τον εαυτό σου. Να πηγαίνεις γυμναστήριο και να φοράς όμορφα ρούχα. Αν αισθάνεσαι εσύ γοητευτική, θα το βγάζεις και στους άλλους!

 

Περισσότερα παρόμοια άρθρα μπορείς να βρεις στο www.allyou.gr