Μάθε από τα λάθη σου.


Μάθε από τα λάθη σου.



Ένα από τα πράγματα που μαθαίνουμε οι γυναίκες μεγαλώνοντας είναι πως ένα κακό ραντεβού δεν σημαίνει και το τέλος του κόσμου. Αν είσαι εδώ και καιρό single και αναρωτιέσαι ακόμα γιατί τυχαίνουν σε σένα όλοι οι ακατάλληλοι άντρες, μήπως ευθύνεσαι εσύ που δεν πήρες ακόμη το μάθημά σου από τις τελευταίες κακές εμπειρίες; Αυτά είναι 5 μαθήματα που θα έπρεπε να έχεις μάθει ήδη απ' έξω και ανακατωτά έπειτα από κάθε αποτυχημένο, πρώτο ραντεβού...

1. Μήπως φταίω εγώ; Συνήθως δεν αναρωτιέσαι αν έκανες εσύ κάτι λάθος, αλλά γιατί το αγόρι που είχες χθες απέναντί σου δεν ήταν αυτό που περίμενες! Μήπως να σκεφτείς αν οι επιλογές σου στους άντρες –από πρώτη ματιά τουλάχιστον-δεν βασίζονται και τόσο πολύ στη λογική; Πριν συμφωνήσεις να βγεις το επόμενο ραντεβού, μην αποφασίσεις μόνο ανάλογα με την εμφάνισή του αλλά και με το πόσο πιστεύεις ότι ταιριάζετε!

2. Δώσε χώρο και χρόνο. Από ένα ραντεβού μπορεί να καταλάβεις πολλά, αλλά σκέψου πως κι εκείνος έχει άγχος ενώ είναι πολύ πιθανό να μην σου έδειξε όλα όσα ήθελε, από φόβο ότι θα τον απορρίψεις. Αν βλέπεις ότι κάτι υπάρχει, να δίνεις πάντα μια δεύτερη ευκαιρία.

3. Μην σε παίρνει από κάτω. Αν δεν σε αφήνει καθόλου να μιλήσεις, ξαφνικά σου φαίνεται πολύ εγωιστής ή η συμπεριφορά του είναι διαφορετική από αυτό που περίμενες, δείξε υπομονή, μην απογοητεύεσαι και προσπάθησε να πάρεις τον έλεγχο του ραντεβού!

4. Ανέτρεξε στο παρελθόν. Ποια ήταν τα λάθη που έκανες στην προηγούμενη σχέση σου; Μήπως τα επαναλαμβάνεις στο πρώτο σου ραντεβού με κάποιον; Πολλές φορές ένα ραντεβού, έστω και κακό, μας κάνει να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

5. Η εμπειρία μετράει. Μπορεί τα πρώτα ραντεβού να μην είναι εύκολα, όμως μπορούν να σου δώσουν πολύτιμες εμπειρίες, να σε κάνουν να νιώσεις πιο δυνατή και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου.

 

Περισσότερα παρόμοια άρθρα μπορείς να βρεις στο www.allyou.gr