Πάμε για ορθοπεταλιές.


Πάμε για ορθοπεταλιές.

 

Μπορεί οι δρόμοι στην Αθήνα να μην είναι ό, τι καλύτερο για έναν ποδηλάτη, όμως σκέψου ότι αν ο καθένας από εμάς αντικαθιστούσε το αμάξι ή το μηχανάκι του με ένα ποδήλατο, τότε η καθημερινότητά μας θα ήταν πολύ καλύτερη. Αυτοί είναι μόνο 5 λόγοι για να αρχίσεις από αύριο κιόλας το ποδήλατο!

1. Για σένα νοιάσου και γυμνάσου. Βαριέσαι το γυμναστήριο, ενώ τα μαθήματα yoga και pilates σου φαίνονται πανάκριβα; Με το να κυκλοφορείς στην πόλη με το ποδήλατο καταφέρνεις να κάψεις περίπου 200 θερμίδες την μισή ώρα, πηγαίνοντας απλά στην δουλειά σου!

2. Οι γοφοί δεν λένε ψέματα. Ναι, λοιπόν, ισχύει. Με το πετάλι θα αποκτήσεις τους γοφούς που πάντα ονειρευόσουν και θα πεις αντίο στην κυτταρίτιδα.

3. Σκέψου οικολογικά. Εκτός από την υγεία σου κάνεις καλό και στο περιβάλλον! Σκέψου οικολογικά και μείωσε τη ρύπανση της πόλης με... μία ορθοπεταλιά.

4. Μείωσε το άγχος. Κίνηση, τρελαμένοι οδηγοί, απουσία πάρκινγκ, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση. Μήπως τελικά το αυτοκίνητό σου σου προκαλεί περισσότερο άγχος από τις λακκούβες που έχει να αντιμετωπίσει ένας ποδηλάτης;

5. Είναι στιλ. Στο εξωτερικό, το ποδήλατο θεωρείται εδώ και χρόνια τρόπος ζωής! Αυτή η τάση έχει έρθει πλέον και στη χώρα μας. Τι πιο ωραίο λοιπόν κάνεις την ποδηλασία το δικό σου προσωπικό στιλ;

 

Περισσότερα παρόμοια άρθρα μπορείς να βρεις στο www.allyou.gr