Στα πλαίσια της σειράς #snfccAtHome του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος


Απολαύστε τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2020 στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ:

H συναυλία θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή 05/02 στις 11.00 έως την Κυριακή 07/02 στις 23.00.

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου, που συμμετείχε και στην επίσημη τελετή παράδοσης του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο τον Φεβρουάριο του 2017, έρχεται αυτή τη φορά με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που εστιάζει στον πυρήνα της τέχνης και της διαδρομής της. Με τη συνοδεία του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και του Άρη Ζέρβα στο τσέλο παρουσιάζει μια απρόβλεπτη μουσική περιπλάνηση σε επιλεγμένα κομμάτια της δισκογραφίας της με τη χαρακτηριστική εναλλαγή συναισθημάτων που αποτελεί σήμα κατατεθέν των παραστάσεών της. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Μαζί της στο πιάνο ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, που είναι υπεύθυνος και για την ενορχήστρωση, και στο τσέλο ο Άρης Ζέρβας

Πιάνο και ενορχηστρώσεις Θέμης Καραμουρατίδης. Τσέλο Άρης Ζέρβας

Συντελεστές:

Ερμηνεία: Νατάσσα Μποφίλιου
Πιάνο-ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Τσέλο: Άρης Ζέρβας

Η σειρά #snfccAtHome: music πραγματοποιείται με τα μεγαλύτερα δυνατά μέτρα ασφαλείας, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την υγεία των συνεργατών και των εργαζομένων του ΚΠΙΣΝ.

 

Το ψηφιακό περιεχόμενο το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγραμματισμού εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).