Στο Ξέφωτο, με ψάθα και εντομοαπωθητικά (πάντα)


Η Συμμορία των Σικελών (1969): Υπόθεση

Υπερφιλόδοξος και τολμηρός διαρρήκτης δραπετεύει με τη βοήθεια συμμορίας Σικελών, έχοντας ήδη αντλήσει από τη φυλακή πληροφορίες για σύστημα ασφαλείας μεγάλης έκθεσης διαμαντιών στη Ρώμη. Θα στηθεί μία συμμορία που θα οργανώσει την κλοπή, όμως οι ανατροπές θα είναι πολλές και η αλλαγή πλάνων θα οδηγήσει τα μέλη της σε μοιραίες συγκρούσεις, με έναν αστυνομικό επιθεωρητή να καιροφυλακτεί πάντοτε. Τεράστια εμπορική επιτυχία για το γαλλικό σινεμά, το φιλμ γυρίστηκε σε τρεις γλώσσες (γαλλικά, ιταλικά και αγγλικά) και ένωσε τρεις superstars της εποχής (Jean Gabin, Alain Delon και Lino Ventura) για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Θρυλικό το πολυδιασκευασμένο μουσικό θέμα του Ennio Morricone, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα της καριέρας του. 

Σκηνοθεσία: Henri Verneuil

Πέμπτη 10/09 | 20.30 

ΞΕΦΩΤΟ

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, σε περίπτωση υπέρβασης του μέγιστου αριθμού των επισκεπτών που επιτρέπονται στο Ξέφωτο, θα χρειαστεί να ακυρωθεί η προβολή. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.

Πηγή