Θα δούμε πώς αντιμετώπισαν «Οι Αδιάφθοροι» τη ποτοαπαγόρευση για να πάρουμε ιδέες


Οι Αδιάφθοροι (1987): Υπόθεση

Στην περίοδο της ποτοαπαγόρευσης, στην Αμερική του ’30, ο διάσημος γκάνγκστερ Al Capone ελέγχει σχεδόν ολόκληρο το Σικάγο, μέσω ενός δικτύου διαφθοράς που περνά μέσα από πολιτικούς, δικαστές και αστυνομικούς. Μία ομάδα από «Αδιάφθορους» (όπως τους αποκαλούσαν τα ΜΜΕ της εποχής) πράκτορες θα βαλθεί να τον ρίξει από το θρόνο του. Παγκόσμια εμπορική επιτυχία των 80’s με καταπληκτικό επιτελείο ηθοποιών (ο Sean Connery τιμήθηκε με Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου), έναν αξέχαστο Robert De Niro ως Capone και την τρίτη οσκαρική υποψηφιότητα του Ennio Morricone στην κατηγορία της καλύτερης μουσικής. Η σεκάνς στο σταθμό του τρένου, με σαφείς αναφορές στο «Θωρηκτό Ποτέμκιν» (1925) του S.M. Eisenstein, αποτελεί μάθημα μοντάζ. 

Σκηνοθεσία: Brian De Palma

Τετάρτη 09/09 | 20.30 

ΞΕΦΩΤΟ

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, σε περίπτωση υπέρβασης του μέγιστου αριθμού των επισκεπτών που επιτρέπονται στο Ξέφωτο, θα χρειαστεί να ακυρωθεί η προβολή. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.

Πηγή