Στέκεται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη


Στέκεται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη

Όπως πολλοί ακόμα celebrities, έτσι και η Beyoncé, αποφάσισε να δείξει έμπρακτά την στήριξη της στην κοινωνία, η οποία πλήττεται σημαντικά από τη πανδημία του κορωνοϊού. Η εταιρεία της διάσημης τραγουδίστριας «BeyGOOD», σε συνεργασία με τον τον CEO του Twitter, Jack Dorsey, αποφάσισαν να κάνουν μια γενναία δωρεά ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων για την αντιμετώπιση του ιού.

https://www.instagram.com/p/B_WGP2Znbm7/

Το ποσό αυτό θα χρησιμοποιηθεί κυρίως στον τομέα της ψυχικής υγείας, μιας και πολλοί είναι εκείνοι που υποφέρουν ψυχικά και συναισθηματικά από το χτύπημα του Covid-19. «Το BeyGOOD της Beyoncé αναγνωρίζει τα τεράστια βάρη της ψυχικής και προσωπικής υγείας που επιβαρύνουν τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19», αναφέρει η επίσημη δήλωση του οργανισμού.

https://www.instagram.com/p/B_WPmj6gyzx/

«Στις μεγάλες πόλεις μας, οι Αφροαμερικανοί απαρτίζουν έναν δυσανάλογο αριθμό εργαζομένων σε αυτά τα επαγγέλματα, και θα χρειαστούν υποστήριξη ψυχικής υγείας και προσωπικής ευεξίας, συμπεριλαμβανομένων και ιατρικών υπηρεσιών, προμηθειών τροφίμων, τόσο κατά τη διάρκεια της κρίσης όσο και μετά από αυτή», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην ανακοίνωσή του.

Πηγή