Το ελληνικό ηλιακό όχημα Sunnyclist ετοιμάζεται να βγει στη παραγωγή

Πρώτα όμως ζητά την βοήθεια μας

Κείμενο: Platform team

Πρώτα όμως ζητά την βοήθεια μας

 

Μία ομάδα νέων επιστημόνων και μηχανικών προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στην Ελλάδα της κρίσης, αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους για να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Για αυτό τη Δευτέρα 16 Νοέμβρη στις 19:00 καλεί το κοινό στην πλατεία Ελευθερίας, όπου θα εγκαινιάσουν την καμπάνια κοινωνικής χρηματοδότησης και θα παρουσιάσουν το νέο πρωτότυπο ηλιακού τους όχημα.

 

8-Team (Large).jpg

 

To Sunnyclist είναι μία ιδέα εμπνευσμένη από τον ήλιο, που ταιριάζει στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και αξιοποιεί τους ανανεώσιμους φυσικούς πόρους, με πολλαπλό τεχνολογικό κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα.

 

Σκοπός της δημιουργικής ομάδας πίσω από το εγχείρημα είναι να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, να εξοικονομηθούν τόνοι CO2 και εκατομμύρια ευρώ από τα εισαγόμενα καύσιμα. Κάτι που θα συμβάλει καθοριστικά στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και στην τεχνική πρόοδο της κοινωνίας.

 

Μετά από τέσσερα χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, έχοντας βραβευτεί στο εξωτερικό και συμμετάσχει σε θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων, διαθέτουν πλέον ένα καλά δοκιμασμένο όχημα και μία δυνατή ομάδα δεσμευμένη να επαναπροσδιορίσει την αυτοκίνηση προς το γενικό συμφέρον.

 

8-ME1_8845 (Custom) (Large).jpg

 

Αυτό που χρειάζονται τώρα είναι η βοήθειά μας ώστε να κάνουν το Sunnyclist πραγματικότητα, φέρνοντας το στην παραγωγή. Μπορείτε και εσείς να υποστηρίξετε την καμπάνια κοινωνικής χρηματοδότησης που ξεκινά στο INDIEGOGO.COM στις 16 Νοέμβρη, με σκοπό να βγει το όχημα στην παραγωγή.

 

O σύνδεσμος της καμπάνιας είναι www.igg.me/at/sunnyclist και θα είναι διαθέσιμος από σήμερα Δευτέρα 16 Νοέμβρη στις 16:00, για δύο μήνες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της καμπάνιας:

 

{youtube}pqy4HxC_L9c{/youtube}