Από σήμερα, το γυναικείο portal www.allyou.gr, ξεκινά μια αληθινά, μεγάλη συνεργασία.


Από σήμερα, το γυναικείο portal www.allyou.gr, ξεκινά μια αληθινά, μεγάλη συνεργασία.

 

Είναι το site που θα στηρίξει, με κάθε τρόπο, την ελπίδα για ζωή.

Θα στηρίξει την ΕΛΠΙΔΑ.

Τον Σύλλογο που εδώ και είκοσι χρόνια στέλνει καθημερινά μηνύματα ευαισθησίας, ανθρωπιάς, έμπρακτης αγάπης, στοργής και ελπίδας σε παιδιά και γονείς που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο.

 

Θα σε φέρει κοντά με τους αληθινά γενναίους, που μπορεί να είναι παιδάκια του Δημοτικού ή κορίτσια κι αγόρια στην εφηβεία, ή νέες γυναίκες και άντρες, αυτούς που βγήκαν νικητές, έχοντας στο πλάι τους την ΕΛΠΙΔΑ.

PAN_0406.JPGΘα δεις και θα καταλάβεις πως υπάρχουν και παραμύθια αληθινά, που δεν μιλάνε για δράκους και βασιλόπουλα, αλλά για χαμογελαστούς γιατρούς, απόλυτους εθελοντές, λαμπερά χαμόγελα, σφιχτές αγκαλιές, ζεστές φιλίες.

 

Θα διαβάσεις γράμματα και εξομολογήσεις και μηνύματα.

Θα γίνεις κομμάτι μιας παρέας ξεχωριστής και θ' ακούσεις την Πρόεδρο της ΕΛΠΙΔΑΣ, τη γυναίκα που ήταν και είναι η ψυχή αυτού του αληθινού παραμυθιού, την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, να σου μιλάει για την ΕΛΠΙΔΑ της, έτσι όπως δεν την έχεις ακούσει μέχρι τώρα.

 

Δεν θα νιώθεις περίεργα και "κάπως" όταν θα διαβάζεις για το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων, τον Ξενώνα, την Τράπεζα Εθελοντών, το Όραμα, τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών. Θα ξέρεις.

 

Θα μάθεις πως πέρα και έξω από ταμπού, πέρα από συμβάσεις, συμβατικότητες, όρια, πλαίσια και στενόμυαλες αντιλήψεις, υπάρχει μια διαφορετική αμφίδρομη σχέση, ένας αλλιώτικος "interactive" τρόπος να ζεις, να πιστεύεις, να δημιουργείς, να ολοκληρώνεσαι, να δίνεις ζωή.

Γιατί τίποτα δεν σταματάει εδώ. Γιατί πάντα υπάρχει ελπίδα. 

 

 

Διαβάστε εδώ το πρώτο, συγκλονιστικό κείμενο της Έφης Βλάμη:
Έφη Βλάμη: "Όταν πιστεύεις σε κάτι, έχεις ανέβει το πρώτο σκαλί, έστω κι αν δε βλέπεις το τέλος της σκάλας"

http://www.allyou.gr/faces/mi-xaneis-tin-elpida/11828-efi-vlami-otan-pisteyeis-se-kati-exeis-anevei-to-proto-skali-esto-ki-an-de-vlepeis-to-telos-tis-skalas

 

vlami750mesa2.jpg

 

Λίγα λόγια για το www.allyou.gr

 

• Από την εμφάνισή του, το Allyou.gr ξεχώρισε ως γυναικείο site που «διαβάζεται» περισσότερο, με καθαρό και φιλικό interface, τη μεγαλύτερη συντακτική ομάδα (σήμερα φτάνει τα 15 άτομα!), με επικεφαλής τον άνθρωπο που έστησε τους μεγαλύτερους γυναικείους τίτλους στην Ελλάδα, τη Μελίνα Αδαμοπούλου. Χωρίς να πέσει στην παγίδα του «κίτρινου», ανθρώπινο, θηλυκό και ουσιαστικό, με αγάπη για τον πολιτισμό, με έμφαση στην πραγματικότητα της γυναίκας και όχι σε ένα ξεπερασμένο lifestyle και στο κουτσομπολιό, το allyou.gr ζει και μιλάει για την εποχή μας και τη σύγχρονη γυναίκα, και από την αρχή του δεν έμοιαζε (και δεν μοιάζει) με οτιδήποτε άλλο απευθύνεται σ’ αυτήν.

 

• Τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics, έφτασε τους 737.741 μοναδικούς χρήστες και τις 5.878.627 προβολές σελίδας.

 

• Το allyou.gr ανήκει στη Brainfood Media, ιδιοκτήτρια και των Avopolis.gr, Platform.gr, Trihes.gr, Avopolisradio.gr.