Σε δύσκολες εποχές η εταιρεία είναι κοντά στους πολίτες


Σε δύσκολες εποχές η εταιρεία είναι κοντά στους πολίτες

 

Ως μια έμπρακτη ένδειξη ότι νοιάζεται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα μας, το ManaMia.gr της Νestlé Ελλάς, ο αγαπημένος  διαδικτυακός προορισμός για τη σύγχρονη μαμά, αποφάσισε να προσφέρει εκτάκτως έναν ακόμα κύκλο κουπονιών για να μπορούν όλοι να απολαύσουν τα προϊόντα της Nestlé σε  προνομιακές τιμές. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής ενεργοποίησης της εταιρείας για τη στήριξη και τη διευκόλυνση της ελληνικής οικογένειας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

 

 

Για το λόγο αυτό, με την ολοκλήρωση του πρώτου καλοκαιρινού κύκλου κουπονιών, το ManaMia προχώρησε σε έναν ακόμα «κύκλο», ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι τέλος Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα, από την ιστοσελίδα www.manamia.grδιατίθενται 45 κουπόνια συνολικής αξίας 31,80 ευρώ από 9 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας (παιδική διατροφή, προϊόντα μαγειρικής, καφέ, δημητριακά, ροφήματα, σοκολάτες, παγωτά, νερά, αλλά και τροφές κατοικίδιων ζώων). 

 

 

Έτσι, μέχρι το τέλος Αυγούστου στο ManaMia.gr μπορούμε να βρούμε κουπόνια για προϊόντα βρεφικής διατροφής, όπως παιδικά γάλατα Neslac, Junior και School καθώς και βρεφικά δημητριακά Nestlé, καφέ Nescafé και Λουμίδης Παπαγάλος, δημητριακά πρωινού ολικής άλεσης Nestlé για κάθε ηλικία (Fitness, Cheerios, Lionκαι Nesquik), μαγειρικά προϊόντα Maggi, φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή, σοκολάτα ζαχαροπλαστικής Nestlé Dessert και δροσιστικό τσάι Nestea. Και επειδή η απόλαυση είναι και πρέπει να παραμείνει μέρος της καθημερινότητάς μας, στα κουπόνια περιλαμβάνεται το αγαπημένο οικογενειακό παγωτό Aloma καθώς και επιλεγμένες γεύσεις παγωτών, όπως η νέα Nirvana Chocolate Nocciola, αλλά και σοκολάτες KitKat και γκοφρέτες Magnum. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα κουπόνια Purina για τα αγαπημένα κατοικίδια της οικογένειας.

 


Έτσι, με 4 απλά βήματα, το manamia.gr, συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, χαρίζοντάς μας όλες τις αγαπημένες μας γεύσεις σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές!

 

manamia_nestle final 1.jpg

 

 

 

manamia_post1200x1200_G.jpg