Βαρσοβία vs Βελιγραδίου, τo δεύτερo Aegean Battle έχει ξεκινήσει

Ψηφίστε τον αγαπημένο σας προορισμό, για να κερδίσετε ένα μοναδικό ταξίδι.

Κείμενο: Platform news

Λένε ότι το ταξίδι είναι κάτι σαν πόρτα, από όπου βγαίνεις από την πραγματικότητα, για να μπεις σε ένα χώρο ανεξερεύνητο που μοιάζει με όνειρο. Η 22χρονη Μαργαρίτα και ο 23χρονος Τάσος  , οι δύο νέοι Aegean Travellers, έχουν ήδη ανοίξει τη δική τους πόρτα και μας ξεναγούν σε δύο ταξιδιωτικούς προορισμούς  που ταξίδεψε ο καθένας: στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι.


Η Μαργαρίτα και ο Τάσος οι δεύτεροι Aegean Travellers, που αναδείχθηκαν μέσα από τα Aegean Traveller Auditions, διασταυρώνουν εμπειρίες, με το νέο Aegean Battle να έχει ήδη ξεκινήσει. Στα χνάρια της Μαρυλίβια Μπαλασκά και του Κίμωνα Χαριτάκη, των δύο πρώτων Aegean Travellers, που άνοιξαν τον δρόμο των Aegean Battles, ταξιδεύοντας σε Βιέννη και Βουδαπέστη, η Μαργαρίτα και ο Τάσος έφτιαξαν βαλίτσες για Βαρσοβία και Βελιγράδι αντίστοιχα.


Πολύχρωμη, ιστορική, εναλλακτική, η Βαρσοβία κατάφερε να αναγεννηθεί εξ ολοκλήρου και να αναδειχθεί σε έναν ιδιαίτερα γοητευτικό προορισμό. Μια πόλη, που απέχει 2 1/2 ώρες από την Αθήνα, και παρόλο που έχει περάσει πολλά γοητεύει με την  ατμόσφαιρα και τη ζωντάνια της. Όλα είναι τόσο γραφικά λες και είναι βγαλμένα από παραμύθι, λέει η Traveller Μαργαρίτα.


Ο Τάσος, από την πλευρά του, εξερευνά μία ιστορική βαλκανική πρωτεύουσα, γεμάτη αξιοθέατα και ζωντάνια. Το Βελιγράδι, μόλις 2 ώρες μακριά από την Αθήνα, αποκαλείται και Bερολίνο των Βαλκανίων, λόγω του έντονου και εναλλακτικού τρόπου ζωής που επικρατεί στην πόλη, όπως μας εξηγεί ο Τάσος.


Στο μεταξύ μέσα από το www.aegean-traveller.com οι θεατές του ταξιδιού θα αποφασίσουμε ποια πόλη μας έχει μαγέψει περισσότερο, ώστε να αναδείξουμε τη νικήτρια πόλη αυτού του Aegean Battle. Και όσοι την ψήφισαν μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα ταξίδι σε αυτόν τον προορισμό.
Εσάς ποια πόλη σας μάγεψε περισσότερο; Ψηφίστε τον αγαπημένο σας προορισμό, για να κερδίσετε ένα μοναδικό ταξίδι.