Μαζί με αυξήσεις και αρκετά επιδόματα


Μαζί με αυξήσεις και αρκετά επιδόματα

 

Συνεχίζοντας να αποδεικνύει τα όσα καλά λέγονται για την αντιμετώπιση των υπαλλήλων της από εκείνη, η καπνοβιομηχανία "Καρέλιας" αποφάσισε για άλλη μια χρονιά να μοιράσει μεγάλο μέρος των κερδών της στο εργατικό δυναμικό της.

Έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα “Έθνος” από τη 1η Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί αύξηση μισθών κατά 100 ευρώ μεικτά, για τους υπαλλήλους με μισθό κάτω των 2.800 ευρώ. Σα να μην έφτανε αυτό έχουν υπολογισθεί διάφορα πρόσθετα βοηθήματα στους εργαζόμενους, όπως το επίδομα γαλοπούλας. το επίδομα παρουσίας για εκείνους που δεν είχαν “απουσίες” κατά τη διάρκεια του έτους, το επίδομα ενίσχυσης εργαζόμενων με παιδιά που σπουδάζουν στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις για τους μη υψηλόμισθους υπαλλήλους.

Το σύνολο των παροχών και αυξήσεων αναμένεται να φτάσει στα 2,85 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Ανδρέα Καρέλια. Η εταιρεία έτσι αποδεικνύει για άλλη μια χρονιά εμπράκτως τη φήμη που τη συνοδεύει, ως προς τις σχέσεις με τους εργαζόμενους της.