Ένας ολόκληρος νέος κόσμος ξεκινά από σήμερα για σένα με το πρόγραμμα της Aegean «Κοντά στους νέους»


 

Ένας ολόκληρος νέος κόσμος ξεκινά από σήμερα για σένα με το πρόγραμμα της Aegean «Κοντά στους νέους»

 

Δικό σου σπίτι, καινούριοι φίλοι, νέα στέκια, ξενύχτια, ταξίδια, εμπειρίες, έρωτες, delivery… ξανά delivery… και πάλι delivery.

Γιατί καλό το φαγητό της μαμάς αλλά η μαγειρική είναι δύσκολο σπορ! Και το σφουγγάρισμα; Το σκούπισμα; Αλήθεια… το πλυντήριο πώς λειτουργεί ακριβώς;

 

Ίσως τελικά δεν είναι και τόσο απλό να είσαι φοιτητής.

Θα χρειαστείς αρκετές επισκέψεις στο σπίτι μέχρι να μάθεις. Και με τα έξοδα τι θα κάνεις; Και σπίτι στην πόλη και εισιτήρια για πήγαινε έλα στο πατρικό; 

 

Ευτυχώς που γι’ αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει η Aegean, με το πρόγραμμα «κοντά στους νέους». Ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για να προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε φοιτητές σχολών ελληνικών πανεπιστημίων, μέχρι το τέλος των σπουδών τους, ώστε να μπορούν να επιστρέφουν στο σπίτι και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, όποτε πραγματικά το έχουν ανάγκη.

 

Το πρόγραμμα λειτουργεί φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ μόνο για τους 250 πρωτοετείς φοιτητές του ακαδημαϊκού έτους ’13-’14 η Aegean δέσμευσε πάνω από 11.000 αεροπορικά εισιτήρια για τις μετακινήσεις τους από και προς τον τόπο σπουδών τους.

 

Στόχος της Aegean είναι να προσφέρει συνολικά πάνω από 22.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, σε 500 φοιτητές, μέχρι το τέλος των σπουδών τους.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους 500 φοιτητές, οι 200 δικαιούχοι είναι φοιτητές σε σχολές ελληνικών πανεπιστημίων, προερχόμενοι από τα νησιά των άγονων γραμμών (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος) , ενώ οι υπόλοιποι 300 φοιτητές σχολών ελληνικών πανεπιστημίων, από την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία ενέργεια που δείχνει έμπρακτα πως η Aegean βρίσκεται για μία ακόμη φορά κοντά στους νέους και την ελληνική οικογένεια.

 

 

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα στο www.kontastousneous.gr